Imatge del pont de la riera d'Alforja de Cambrils ensorrat pels aiguats de l'octubre de 2019.

Desmantellen la passarel·la ensorrada pels aiguats a la riera d'Alforja a Cambrils

Finalment es conservarà la meitat de la infraestructura i l'Ajuntament haurà de reconstruir l'altra meitat que es va emportar l'aigua el passat 22 d'octubre

L'Ajuntament de Cambrils ja ha desmantellat la passarel·la de vianants de la riera d'Alforja que es va ensorrar en els aiguats del passat 22 d'octubre.  La crescuda de la riera arran de les pluges caigudes a tot el Baix Camp durant aquella fatídica nit va provocar que el pont es trenqués per la meitat. Aquest dimarts, 26 de novembre, les màquines han retirat les restes del pont ensorrades i el consistori haurà d'assumir ara la reconstrucció.

Tot i que inicialment es preveia la reconstrucció total de la passarel·la, finalment s'ha pogut conservar la meitat que va quedar dempeus i només es refarà la meitat que toca a la caserna dels Mossos d'Esquadra. El pont, que enllaça el parc del Pinaret amb el barri de Nou Cambrils, és de propietat municipal i serà l'Ajuntament qui haurà de fer-se càrrec de les obres.

En el darrer plenari municipal,  l'equip de govern va aprovar una modificació de crèdit de 150.000 euros  per tal de fer front a les actuacions d'emergència pels desperfectes dels aiguats d'ara fa un mes. 

En total, el consistori ha xifrat la despesa necessària per refer els danys ocasionats pel temporal en més d'un milió d'euros. Uns diners que inclouen les tasques de neteja de platges i camins que continuen un mes després i que hauran d'assumir entre diverses administracions.