Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp

L’Hospitalet de l’Infant inaugura una mostra fotogràfica sobre el patrimoni romà de Tarragona

La mostra vol donar a conèixer la manera com conviuen amb a nostra societat uns monuments fets dissenyats fa 2.000 anys

L'aqüeducte de les Ferreres o Pont del Diable de Tarragona | Tarragona Turisme

 

L’exposició «Convivència. Creació, Patrimoni de la Humanitat i contemporaneïtat a través dels ulls de catorze fotògrafs tarragonins» s’inaugurarà aquest divendres, 12 de juliol, a les 19 hores, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. L’exposició es podrà veure a la sala Ferrer Malet. L’exposició es podrà visitar de dilluns a dissabte de 18 a 21 h fins al 24 de juliol.

Aquesta exposició és una mostra col·lectiva de fotografia creativa, organitzada pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), juntament amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, i produïda pels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura. En aquesta mostra hi participen un total de catorze fotògrafs del Camp de Tarragona, i es pretén posar en valor i reflexionar sobre els catorze monuments del patrimoni romà de Tarragona que l’any 2000 van ser inclosos en la declaració de la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat.

Imatge de la pedrera romana del Mèdol  | Tarragona Turisme

 

La mostra vol donar a conèixer la manera com conviuen amb a nostra societat actual uns monuments fets i dissenyats per a uns usos determinats fa 2.000 anys, i plantejar-se si aquesta convivència és bona o mala. Els catorze fotògrafs de l’exposició ajuden a formar una opinió amb els monuments totografiats.

Catorze fotògrafs, catorze monuments

Cada fotògraf ha immortalitzat un monument: Ferran Aguilar, la Pedrera del Mèdol; Gerard Boyer, el Teatre; Jordi Brú,  la Torre dels Escipions; Jorge Conde, la Necròpolis Paleocristiana;  Ramón Cornadó, les Muralles; Pep Escoda, el Fòrum Provincial; Montse Ferré, l’Aqüeducte; Ram Giner, la Vil·la dels Munts; Rafael López-Monné, l’Amfiteatre; Verònica Moragas, el Recinte de culte; Rubén Perdomo, el Fòrum de la Colònia; Montse Riera, l’Arc de Berà; Laura Rodríguez, el Circ, i Cristina Serra, la Vil·la mausoleu de Centcelles.

La Torre dels Escipions | TarragonaDigital