A primera fila, i al centre de la imatge, amb americana blava i camisa blanca, l'alcaldable del PDeCAT per Vila-seca, Pere Segura, amb els seus companys de llista.

Josep Poblet tanca la llista del PDeCAT a les eleccions municipals a Vila-seca

Pere Segura, alcaldable dels independentistes per Vila-seca, ha presentat, aquest dijous 11 d'abril, els membres de la seva llista en un establiment del municipi

El cap de llista del PDeCAT a Vila-seca de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, Pere Segura, ha presentat, aquest dijous 11 d'abril al vespre, els membres de la seva llista electoral en un acte dut a terme en un cèntric establiment del municipi. 

Segura, que encararà aquestes setmanes de precampanya municipal amb el lema «Vila-seca segura», ha definit la seva llista com a «molt representativa dels valors i de la diversitat de la Vila-seca actual: plural, il·lusionada i oberta a tothom». L'alcaldable independentista s'ha rodejat d'alguns dels homes, i dones, forts dels mandats municipals de Josep Poblet, com Manuela Moya, Josep Toquero i Xavier Farriol. Tancarà la llista Poblet.

Pere Segura ha pres el relleu a  Josep Poblet, batlle del poble durant més de 25 anys, qui, el passat 29 de gener, i en una conferència pública, va assegurar que no es tornaria a presentar a les eleccions. Poblet assegurava aleshores que  «ha arribat el moment de fer un canvi de cicle, d'injectar nova joventut i preparació». Josep Poblet ha sigut membre del plenari de Vila-seca els darrers 32 anys.

Debat sobre el «debat» a Vila-seca

Així mateix, aquesta setmana ha vingut marcada, l'actualitat política del municipi, per la proposta de l'alcaldable de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, de realitzar un debat entre els candidats. Téllez ha comptat, des d'un primer moment, amb el suport dels altres candidats, com ara Josep Forasté, d'ERC; Ander Basterretxea, de Centrats; Jon Anton Ramírez, de Ciutadans; Iván Navarro, del PSC; i Gregorio Estebán, del PP.

En un primer moment, Segura no ha respost públicament a aquesta proposta però, preguntat per aquest mitjà,  el cap de llista del PDeCAT ha assegurat que no tancava la porta a debatre amb els altres candidats. 

També et pot interessar: