David González, candidat del PSC a l'alcaldia de Salou.

González (PSC) vol «liderar el govern de Salou» amb propostes «realistes»

A l'acte l'han acompanyat l'eurodiputat Javi López i el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín

Per primera vegada, David González serà el candidat del PSC a l'alcaldia de Salou en substitució de l'històric Toni Brull. Tot un esdeveniment que ha despertat l'atenció d'un centenar llarg de persones que s'ha congregat aquest divendres al vespre a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou. González s'acompanya de Daniel López (2), Estela Baeza (3), Yeray Moreno (4) i Beatriz Morer (5), un equip que «fa molt de goig i que governarà Salou», segons s'ha mostrat convençut el cap de llista.

«Les persones, el fil conductor del programa del PSC»

David González ha volgut deixar clar l'eix central del programa socialista a Salou. «Les persones són el fil conductor del nostre programa», ha manifestat d'entrada, i ha deixat clar que vol «treballar per millorar la qualitat de vida dels veïns de la ciutat».

El nou alcaldable ha agraït a Toni Brull «la feina feta fins ara», frase que ha aixecat una ovació per part de tota la sala. Sense renegar del pacte de govern que mantenen els socialistes amb Pere Granados —González ha dit que l'etapa de govern els ha servit per «demostrar la nostra feina»—, el candidat socialista ha dit ras i curt que «ens cal avançar més i per això ara ens toca liderar el govern de Salou, que no és el mateix que formar-ne part».

«Presentem propostes clares i realistes, perquè sabem el que és governar i coneixem la realitat de l'administració», ha dit, remarcant que «defugim de propostes faraòniques». Així, González ha posat especial èmfasi en «les polítiques socials i d'ocupació, perquè som socialistes».

Javi López i José Crespín lloen David González

A l'acte també han intervingut Javi López, eurodiputat del PSOE, i José Crespín, subdelegat del govern espanyol a Lleida. López ha definit González com una persona «treballadora, empàtica, rigorosa i sensible» i ha aprofitat per recordar que «diumenge, l'Espanya que mira el futur va guanyar l'Espanya que mira el passat».

Al seu torn, José Crespín, antic militant del PSC de Salou, ha manifestat que «aquesta ciutat avança quan governa el socialisme, com va passar amb la construcció del passeig de Jaume I, en el projecte del Camí de Ronda i passarà amb el desmantellament de la via del tren».

També et pot interessar