Calamar amb all i pebre

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebra la segona ‘Pintxo Pote’ amb 11 establiments participants

Cada dijous del mes d'octubre, els bars i restaurants oferiran una tapa diferent que tindrà un cost de 3,80 euros amb beguda

Vandellòs  i l'Hospitalet de l'Infant repeteix cita gastronòmica, amb la segona edició de ‘Pintxo Pote’, organitzat per l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ARH) i amb col·laboració de l'ajuntament.

D'acord amb la campanya, tots els dijous  del mes d'octubre es podrà demanar una tapa amb beguda, canya, vi o aigua; amb un cost de  3,80 euros  als bars i restaurants de l’Hospitalet de l’Infant  que han decidit formar part de la campanya.

Els 11 establiments  són: Restaurante Vanes, MÖSS, Cal Rullo, Taverna Nevada, La Barca, El Rebost de Ca Belardo, Restaurant Sancho, Bar Safari, D'Antis, Cafeteria Rachel & Co i Restaurant Nàutic. Cada setmana, cada participant elaborarà una tapa diferent.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant vol reivindicar la gastronomia local

Per altra banda,l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recorda que, des del 25 de setembre, s'està realitzant la 1a Jornada gastronòmica de l’Arròs, organitzada també per l'ARH. Fins a l'11 d'octubre, 13 establiments han preparat també diverses receptes amb l'arròs com a ingredient principal.

No es tracta de les últimes campanyes de promoció gastronòmica que es realitzaran al municipi, ja que l'ARH anuncia que ja s'ha acordat la data per a la  IV Ruta de la tapa, que serà del 27 de novembre al 13 de desembre i per a les  I Jornades Caramel, del 14 al 20 de desembre.