cala font

Un turista que conduïa begut xoca contra l'hotel Cala Font de Salou

El conductor és de nacionalitat belga i ha donat 0,63 mg/l en la prova d'alcoholèmia, l'home ha sortit il·lès de l'accident

Aquest dilluns, 5 d'agost, al matí la Policia Local de Salou ha rebut un avís advertint que un cotxe havia xocat contra el mur perimetral de l'hotel Cala Font de Salou. L'avís s'ha produït al voltant de les 7.00 hores del matí i l'ha enviat el mateix hotel, situat entre els carrers Punta del Cavall i Dunes, al Cap Salou.

La Policia Local de Salou, els Bombers i el SEM s'han desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que el turisme havia sortit de la carretera i havia impactat contra el mur  que envolta aquest hotel. 

El vehicle era llogat i de gamma alta i el conductor era un turista

Segons informa la Policia Local, el vehicle en qüestió era un BMW amb matrícula alemanya i el conduïa un turista de nacionalitat belga. Els agents del cos policial municipal que s'han desplaçat fins a l'hotel han comprovat la documentació del conductor i li han practicat la prova d'alcoholèmia. El resultat de la prova ha sigut positiu amb una taxa de 0,63 mil·ligrams d'alcohol per litre en aire espirat. 

Amb aquesta taxa, els agents de la Policia Local de Salou ha obert diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit i per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. Tot i l'incident, el conductor ha sortit il·lès de l'accident. 

Enxampat conduint begut a Reus

Fa només dos dies, dissabte 3 d'agost, la Guàrdia Urbana de Reus va aturar un cotxe que conduïa de costat a costat de la via per l'avinguda de Salou de Reus. El conductor, un veí de Vila-seca de 38 anys, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb  0,94 mil·ligrams d'alcohol per litre en aire espirat. La Guàrdia urbana de reus va instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. 

La Guàrdia urbana recorda que és un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire espirat, 0,40 si s'està implicat en un accident. Conduir amb una taxa superior a aquesta pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d'entre un i quatre anys.