El semàfor del 09 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Antonio Álvarez
Alcalde de Corbera d'Ebre (Entesa-ICV)

L'estudi anual que elabora el RACC i que analitza una sèrie de travesseres urbanes arreu de Catalunya ha determinat que la travessera de la N-240a de Corbera d'Ebre és de les menys segures de tota Catalunya i necessita senyalitzar millor els passos de vianants, amplificar les voreres, millorar la senyalització i introduir pas per bicicletes, a més d'observar-hi deficiències de seguretat per fer girs, manca d'il·luminació i excés de pas de vehicles pesants. Les competències per millorar tot això, són municipals.

 
Marc Ayala i Raul Molina
Directors de 'Peter Pan' del Grup Del Teatre Principal de Valls

Èxit rotund del musical 'Peter Pan' que el Grup del Teatre Principal ha estrenat aquest cap de setmana a Valls. Una trentena d'actors i actrius secundats per un impressionant equip tècnic i de suport van arrencar els aplaudiments entussiastes del públic que va assistir a la representació. Feia mesos que la companyia del teatre vallenc preparava aquest espectacle que ha gaudit d'un èxit incontestable en les cinc sessions que s'han fet durant el cap de setmana.

 
Carles Coll i Ferran Siré
Promeses de la natació del Camp de Tarragona

La natació del Camp de Tarragona segueix fent passes per gaudir de grans esportistes en els pròxims anys. En el Campionat d’Espanya Open Junior i Absolut de natació a Sabadell, el reusenc Ferran Siré i el tarragoní Carles Coll estan oferint un gran nivell. Ambdós s’han classificat per al Campionat Europeu de l’estiu a Kazan i Coll també ha aconseguit bitllet per al Mundial a Budapest. A més, ja han guanyat dues medalles d’or: Siré en els 400 metres lliures i Coll en 200 metres braça.