El semàfor del 8 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Albert Soley
Director del Banc de Sang i de Teixits de Tarragona

El Banc de Sang celebra entre el 10 i el 17 de gener la setena edició de la Marató de Donants de Sang de Catalunya amb l'objectiu d'aconseguir 10.000 donacions de sang a tot el país. Els dos punts de donació de sang a Tarragona són l'ajuntament i l'Hospital Joan XXIII

 
Toni Seligrat
Entrenador del Nàstic

Després de dues victòries en els dos primers partits, el Nàstic de Toni Seligrat s’ha desinflat i només ha sumat un punt de dotze possibles. Un únic punt realment amarg després de deixar escapar un 0 a 2 favorable al camp de l’Orihuela. Els grana no van saber mantenir el triomf contra el cuer i van tornar a demostrar una alarmant feblesa defensiva. Seligrat no ha aconseguit posar remei als forats de la rereguarda i l’equip segueix enfonsant-se amb només divuit punts en la primera volta, resultat que acabarà amb descens a Tercera si l’equip no reacciona en el segon tram del campionat. Terriblement alarmant.

 
Anna Maria Bofarull
Cineasta tarragonina

La cineasta tarragonina, directora de 'Barcelona 1714' està immersa en una nova pel·lícula que pot triomfar arreu del món l'any 2021. Es trata de 'Sinjar', una història de ficció basa en històries reals rodada al Kurdistan iraquià i que vol denunciar els devastadors efectes d'Estat Islàmic a la zona. Un projecte professional amb una forta implicació personal que ja ha rebut el reconeixement del Festival de Cannes.