El semàfor del 12 de maig de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
María Jiménez
Degana de la Facultat d'Infermeria de la URV

Avui és el Dia Mundial de la Infermera, i la degana de la facultat de la URV ha volgut reflexionar en aquest article sobre la importància cabdal d'aquesta professió com s'ha demostrat en la crisi sanitària que travessem. A més a més, incideix en les debilitats que el sistema ha mostrat i en la necessitat d'inversió en els professionals de la infermeria per garantir la pervivència de la cultura de la salut i el benestar.

 
Albert Casanovas
Exjugador del Reus Deportiu

L'estimat jugador d'hoquei reusenc ha anunciat la seva retirada de l'esport als 35 anys i després d'una carrera plena d'èxits, entre ells la copa d'Europa conquerida amb el Reus Deportiu el 2017 i el Mundial i l'Europeu amb la selecció espanyola. Actualment a les files del Benfica, Casanovas ha jugat divuit anys en equips de primer nivell de l'hoquei internacional.

 
Òscar Peris
Delegat de la Generalitat a Tarragona

Coincidint amb l'entrada de la fase 1 de les regions sanitàries tarragonines, el Delegat de la Generalitat al Camp ha volgut fer una crida a la prudència de la població i a no abaixar la guàrdia en la lluita contra el coronavirus. «És el moment de la cautela, és aquell moment on la responsabilitat de tots i totes podrà fer que sigui un èxit poder passar a la següent fase de desconfinament», va recordar el vallenc.