Una dona vacunant-se contra la Covid-19 per una enfermera

Sanitat anuncia que hi haurà una tercera dosi de la vacuna

Ho ha anunciat la ministra Carolina Darias, que ha informat d'un acord amb Pfizer i Moderna

Hi haurà tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19. Així ho ha assegurat aquest divendres la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en una entrevista a Onda Cero. Darias ha explicat que «tot sembla indicar que s'haurà d'administrar una tercera dosi del vaccí», alhora que ha afegit que «el que s'haurà de determinar és quan es farà».

En aquest sentit, la ministra de Sanitat ha explicat que «hem tancat un acord de la mà de la Unió Europea un contracte amb Pfizer i Moderna». Cal recordar que la companyia Pfizer va anunciar la passada setmana que demanaria a la FDA —el regulador sanitari dels Estats Units— permís per administrar una tercera dosi de la seva vacuna.

En la mateixa entrevista, Darias ha recordat la importància de «continuar vacunant per estar a prop del 100% de la població», afegint que «quan arribem al 70% hem de continuar treballant». Sobre la qüestió, la ministra de Sanitat ha insistit que «el virus té una manera de viure que és fent mutacions i algunes d'aquestes són més contagioses».