Rojo i Descarrega en el moment de ser presentats en la competició

Descarrega, segon en el Meeting Villa de Madrid

L’atleta reusenc travessa la línia de meta en la segona posició durant la prova celebrada divendres a Madrid. La seva participació a Tokio, el pròxim repte gegant

Guillermo Rojo (esquerre) al costat de Gerard Descarrega abans de competir | RTVE

Gerard Descarrega ha finalitzat en la segona posició del Meeting Villa de Madrid, prova celebrada el passat divendres al Centro Deportivo Municipal de Gallur i que forma part del Circuit Mundial d’Atletisme de Pista Coberta. El reusenc, integrant en la competició dels 60 metres llisos, va formar part de la prova paralímpica, esdeveniment d’exhibició que l’organització de l’esdeveniment va voler incloure en el programa.

Els Jocs Paralímpics, el gran repte del 2020

Descarrega, especialista en els 400 metres, va travessar la línia de meta en la segona plaça després d’un temps de set segons i 38 dècimes, tretze més que Dionibel Rodríguez, guanyador de la cursa. Com és habitual, Gerard va participar acompanyat de Guillermo Rojo, el seu guia a l’hora de córrer. Aquesta ha estat una cursa més de les que ha d’afrontar un Descarrega que treballarà de valent per arribar en les millors condicions possibles als Jocs Paralímpics de Tokio aquest estiu, concretament entre el 25 d’agost i el 6 de setembre.

Cal recordar que el reusenc defensarà l’or guanyat a Rio l’any 2016, buscant un objectiu que pocs atletes cecs han aconseguit: baixar dels 50 segons. Descarrega és juntament amb el també reusenc Youssef El Haddaoui, integrant de l’equip de futbol, els únics classificats del Camp de Tarragona en la categoria paralímpica per a la pròxima cita nipona.