Imatge del CBT-Barça B

El CBT no pot amb el Barça B i pateix la tercera derrota seguida

Els tarragonins pateixen la tercera derrota consecutiva després de veure’s superat per un Barça amb més contundència i resistència física

Una acció del matx entre el CBT i el Barça B | CBT

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona no ha pogut sumar una nova victòria i ha ensopegat per tercera setmana consecutiva després de caure davant el FC Barcelona B  per 61 a 79 un encontre que ha començat a posar-se coll amunt en la recta final del primer quart. Els homes dirigits per Berni Álvarez encetaven el matx de bona manera amb un parcial favorable de 5 a 0, diferència que el Barça ha eliminat ben aviat.

Bon inici, dolent final

Un cop els culers s’han posat per davant en el marcador amb un 11 a 12, no han deixat escapar el triomf. Els barcelonins acceleraven en la recta final dels primers deu minuts i augmentaven a una desena de punts la diferència inicial (16-26). El segon quart ha estat més equilibrat i, encara que el CBT ha intentat reaccionar, no ha estat suficient l’empat (19-19) per reduir les distàncies al descans (35-45).

Els blaus han intentat retallar distàncies després del descans però els intents han resultat infructuosos. El Barça B s’emportava el tercer quart per 11 a 13 i també ho feia amb el darrer per 15 a 21 per situar el 61-79 final que converteix el quart partit en la tercera derrota de la campanya.

Els cebetistes tanquen així un inici de lliga molt complicat on han jugat contra els tres primers classificats i han perdut. El pròxim cap de setmana, el Club Bàsquet Pardinyes Lleida serà el rival a batre per intentar recuperar el somriure de les victòries.