Imatge del CBT-Menorca

Derrota sense història de l’Ibersol CBT davant el Menorca

Els blaus cauen amb contundència davant el Menorca i pateixen la primera derrota de la temporada. Els de Berni Álvarez s’han vist superats clarament pel conjunt balear

Derrota sense història de l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona davant el Menorca (49-83). El contundent marcador final demostra, sense cap mena de dubte, la superioritat balear davant uns tarragonins que han vist des d’un bon inici d’encontre que les opcions d’extreure quelcom positiu serien escasses.

Es tracta de la primera derrota de la temporada després del triomf en la jornada inaugural. El primer quart del matx seria un avís dels 30 minuts restants d’encontre. Els de Berni Álvarez han vist com els menorquins doblarien la puntuació tarragonina amb un 14-28 inicial. La superioritat visitant no seria tan contundent abans del descans però el CBT marxaria 21 punts per sota a l’electrònic (28-49). Amb l’encontre virtualment decidit, el Menorca ha ampliat la diferència després del tercer quart amb un parcial de 12 a 20 per, finalment aixecar el peu de l’accelerador i només guanyar el darrer quart per cinc punts de distància (9-14).

El resultat, sense excuses: 49-83. Aquesta, la primera ensopegada de la temporada, deixa el CBT provisionalment en la cinquena posició amb un balanç d’un triomf i una derrota. Dissabte vinent a les 18.05 hores, visita a la pista del Prat per a disputar el primer derbi català de la campanya.