Un empresari reusenc estaria interessat a comprar el CF Reus

El possible inversor i el seu equip han iniciat negociacions amb Joan Oliver

Un empresari reusenc estaria interessat en la compra del CF Reus Deportiu. Segons ha explicat el Diari de Tarragona, les negociacions amb el principal accionista del club roig-i-negre, Joan Oliver, ja estarien en marxa. Ahir dijous, 10 de gener, l'inversor va viatjar a Madrid per reunir-se amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga, a fi de conèixer els passos i processos que ha de seguir per fer efectiva aquesta transacció.

La trobada amb la federació, explica el Diari, es va produir, mentre que la reunió amb els representants de la lliga espanyola no va poder ser, precisament, perquè l’empresari reusenc i el seu equip no havien demanat cita prèvia. Segons el rotatiu tarragoní, LaLiga no estaria gaire a favor dels avals.

El possible inversor, que seria Àngel Pérez un gestor de la ciutat segona ha avançat el Mundo Deportivo, ha explicat al Diari de Tarragona que van demanar cita dimecres, 9 de gener i LaLiga, per la seva part, ja ha respost que la sol·licitud no complia amb tots els requisits.

Dimarts, 15 de gener, data límit

Sigui com sigui, la irrupció d’aquest nou empresari suposa un bri d’esperança per al club reusenc davant de la imminent decisió d’un jutge de Disciplina social de la lliga que prendrà, dimarts 15 de gener, una decisió sobre l’expedient administratiu que el Reus té obert pels seus impagaments, i que podria suposar l’expulsió de l’entitat de la segona divisió del futbol espanyol.

Avui divendres, i segons el Diari, Joan Oliver i l’empresari reusenc es reuniran per seguir negociant i procurar dur-ho, tot plegat, a bon port. Aparentment, Oliver i el seu grup financer tenen altres opcions sobre la taula, tot i que el temps apressa i, ara per ara, es converteix en el principal enemic de l’entitat. A l’espera de nous esdeveniments, aviat hi haurà novetats sobre una telesèrie esportiva i dramàtica d'argument crític, delicat i desesperant, i que manté, dia a dia, el club, la ciutat i l’afició amb l’ai al cor.