Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic

Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic, deixa la porta oberta a més fitxatges

Jordi Virgili, membre de pes en el Consell, dona per complerts els objectius en el mercat de fitxatges però no descarta alguna incorporació de darrera hora

El Nàstic de Tarragona, que farà oficial en les pròximes hores els fitxatges de Berat Sadik i Fabian Noguera un cop superin les revisions mèdiques i signin els seus nous contractes, no descarta realitzar algun fitxatge més abans que es tanqui el mercat d’hivern. Així ho ha afirmat Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic, en una entrevista al Sempre Nàstic: «Fins al 31 el mercat està obert, dependrà de les sortides i si hi ha alguna oportunitat a última hora que pugui caure». Tot i que els grana tenien l’objectiu de tancar set reforços durant el mes de gener, no es descarta que la xifra augmenti si surt l’oportunitat ideal.

Un mercat complicat

Jordi Virgili ha parlat clar dels pròxims moviments dels grana. Sadik i Noguera estan a punt de caure: «Es confirmaran en les pròximes hores, fins que els contractes no estan signats i les revisions passades, no es poden anunciar. Seran incorporacions de jugadors il·lusionants i importants fins a finals de temporada». Abdelaziz Barrada ja està inscrit a LaLiga i per poder registrar correctament Sadik i Noguera caldrà realitzar, com a mínim, una baixa.

El Nàstic ara només disposa d’una fitxa lliure i estan a punt de caure dues incorporacions: «Calen baixes, aquesta setmana hi haurà baixes. Barrada ja té fitxa i si ara s’incorporen els dos nous, només tindríem una fitxa lliure i només caldria, per obligació, donar sortida a un jugador. Una altra cosa és que donem més baixes, dependrà de les condicions de sortida i si ens podem estalviar diners o si els jugadors tenen ofertes. Hem de tenir una plantilla completa per les necessitats tècniques», ha explicat Virgili a Tarragona Ràdio. El vicepresident grana no ha amagat que la situació a la taula ha complicat molt l’actuació dels tarragonins en el mercat: «És dificilíssim, molts jugadors que vols fitxar te’ls disputes amb equips de la categoria, anar a l’últim ho dificulta tot».

 

ÀUDIO: Escolta l'entrevista a Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic

 

Sense problemes a les arques econòmiques

A més, Virgili ha destacat que «els jugadors són inscriptibles, no tindrem problemes com molts altres equips de la Lliga de Futbol Professional que tenen jugadors a la plantilla que no poden inscriure, nosaltres no fitxem ningú que no puguem inscriure». El directiu nastiquer ha deixat clar que el club no generarà cap dèficit ni s’endeutarà: «Hem tancat convenis, patrocinis, una ampliació de capital que hi havia prevista, etc. A nivell econòmic, com més baixes donem serà millor. Pel límit salarial ens hem esforçat, hem buscat ingressos extraordinaris i LaLiga ens deixarà inscriure tots aquests jugadors que ja hem fitxat. La línia del Consell és de màxima serietat en el tema econòmic: no crear dèficit»

Optimisme i il·lusió per bandera

Tot i la recent derrota a Santa Cruz de Tenerife, Jordi Virgili està convençut de la reacció grana en els pròxims partits: «Tenim onze jornades a casa, ens hem de fer fort al Nou Estadi i guanyar vuit o nou i guanyar-ne algun a fora, ens podem salvar, estem a set punts, necessitem el suport de l’afició, el partit de Las Palmas és súper important, hem d’anar a totes i començar a guanyar partits a casa i fer un pas endavant fora». El directiu no amaga que hi ha preocupació al Consell d’Administració per la temporada que està fent l’equip: «Preocupats estem molt, hem reforçat la direcció esportiva, hem canviat tot l’equip tècnic i incorporarem set jugadors nous. Complir amb el pressupost i entrar dins del límit salarial és un esforç brutal».

Ara bé, no amaga que els fitxatges no són els únics que han de remuntar-ho tot: «Falta que els jugadors s’ho creguin i facin un pas endavant, fora de casa està costant canviar la dinàmica. Els fitxatges fets, els que estan i els que vindran, són importants per sumar però els que estan ara han de fer un pas endavant». Virgili ha tractat moltes altres qüestions en una entrevista que pots escoltar íntegrament en el reproductor de la part superior al text.