Un jugador de futbol sent observat pel seu porter

El Nàstic visita el Costa Brava buscant el Nadal més dolç

Els tarragonins, amb tres absències per Covid-19, visiten el penúltim de la lliga buscant el primer triomf lluny de casa

El Nàstic tancarà l’any 2021 aquest dissabte  a les 16.00 hores  visitant el camp del Costa Brava, equip conegut anteriorment com Llagostera. Els homes dirigits per Raül Agné volen el Nadal més dolç possible i això implica sumar el primer triomf com a visitant. Ho intentaran aconseguir però sense la presència de tres membres del primer equip  després d’haver donat positiu  en els tests rutinaris per evitar el Covid-19.

Una darrera alegria

Després de la victòria contra el Villarreal B, el Nàstic vol tancar l’any sumant el segon triomf seguit  i el primer com a visitant. Fer-ho suposaria tancar el mes de desembre amb set punts de nou possibles i amb la sensació d’haver deixat la mala ratxa enrere. Agné no disposarà de tres integrants del primer equip després de resultar positiu per Covid-19, quedant aquests aïllats a casa amb simptomatologia lleu.

La resta de la plantilla ha donat negatiu i està a disposició del tècnic menys el lesionat Èdgar Hernández  i el sancionat Àlex Quintanilla. Pedro Martín  podria tornar a la convocatòria i tenir minuts al Municipal de Palamós mentre que Marc Trilles apuntaria a l’eix de la defensa.

El rival serà una UE Costa Brava, coneguda anteriorment com a Llagostera, que ocupa la penúltima plaça de la lliga amb només 10 punts. El darrer encontre el van guanyar per 0 a 1 al camp de l’Alcoyano però prèviament havia acumulat 10 jornades  sense sumar tres punts. Els tarragonins encara no han guanyat fora però el Costa Brava només ha sumat un triomf com a local.

Gana en ambdós bàndols per a un encontre que serà dirigit per l’àrbitre Luis Bestard Servera, del comitè territorial balear.