Fran Carbia a la banqueta grana

Intercanvi entre Nàstic i Eivissa: marxa Goldar i Carbia és propietat grana

El club grana i el balear arriben a un acord per a què ambdós futbolistes intercanviin els seus llocs. Carbia passa de ser un prèstec a ser propietat del Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit els serveis del davanter Fran Carbia fins al 30 de juny del 2022 després que l’entitat tarragonina hagi vist el contracte de David Goldar rescindit. El gallec farà el camí invers al de Carbia i s’incorporarà a l’Eivissa, completant així un intercanvi de futbolistes entre ambdues entitats.

L’adéu de Goldar al conjunt balear permet l’arribada d’un Fran Carbia que ja va vestir la samarreta grana durant els sis últims partits de la temporada 2019-2020, encontres previs a l’esclat de la Covid-19 i la declaració de l’estat d’alarma a Espanya. Aleshores va ser futbolista del Nàstic  en qualitat de cedit però ara, després de la seva total desvinculació amb l’Eivissa, és futbolista grana de ple dret després d’acordar el seu nou contracte per a les pròximes dues campanyes.

D’aquesta manera, el conjunt de Toni Seligrat conversa una referència ofensiva però perd una nova peça a l’eix de la defensa després de la sortida de Juan Rodríguez. A l’espera de les arribades de Joan Oriol i Marc Trilles, ambdós procedents del Lleida Esportiu, els grana compten amb només quatre defenses: Javi Bonilla, Pol Domingo, Jesús Rueda i Carlos Albarrán.