Pedro Martín celebrant un gol amb el Nàstic

El Nàstic guanya al camp del Villarreal B i torna a les places de promoció

Els grana guanyen al camp del Villarreal B i aprofiten l’ensopegada de l’Andorra per situar-se en la tercera posició i torna a dependre d’ell mateix per jugar la promoció d’ascens definitiva

Calia guanyar i han guanyat. El Nàstic s’ha imposat al camp del Villarreal B per 1 a 2 en el duel més rodó de la segona fase de la temporada gràcies a l’efectivitat mostrada en la punta d’atac amb dos gols de Fullana  i Pedro Martín i la seguretat defensiva que ha permès a l’equip de Toni Seligrat estar a punt de mantenir la porteria a zero després de quatre partits si no fos perquè Millán, en la darrera acció del matx, ha superat Suárez. El triomf, deixa els tarragonins en la tercera posició amb un coeficient d'1,67 per sobre de l’Andorra, que ha perdut al camp de l’Ibiza i ara és quart amb un coeficient d'1,58.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Novetats a l’onze amb olfacte golejador

Seligrat introduïa diverses novetats a l’alineació respecte al darrer encontre. Bonilla i Oliva, habitualment titulars, quedaven a la banqueta  i deixaven pas a la presència a l’onze inicial de Fullana  i Pedro Martín. Ambdós jugadors no han pogut aprofitar millor l’oportunitat del tècnic i s’han erigit protagonistes en el marcador. Tot i que ha estat el Villarreal qui ha començat a gener perill a l’àrea de Suárez, els grana han contestat amb una pressió molt elevada i encertada.

Dues errades dels dos porters podien generar quelcom de neguit en les seves defenses però precisament ha estat una indecisió dels centrals groguets per la bona pressió ofensiva del Nàstic la que ha permès obrir la llauna. Brugui  i Pedro  mossegaven Vadik i Copete i apareixia des de la línia del centre del camp Fullana  per posar la punta de la bota, endur-se l’esfèric i superar Jorgensen en la sortida per cobrir la porteria. Era el minut 20 i els tarragonins havien fet allò que se’ls hi va resistir la setmana passada: efectivitat golejadora.

Pedro sentència i es lesiona

No ha estat fins al segon temps quan s’ha tornat a generar perill en alguna de les dues porteries. El Nàstic saltava a la gespa buscant descaradament el 0 a 2 repetint l’estratègia dels primers 45 minuts: pressió elevada i velocitat  en les combinacions. Oriol centrava en el minut 61 i Carbia no arribava a anotar per ben poc. Els locals responien amb una centrada de Tasende en el minut 68 i una engaltada d’Ahn que marxava fora. Eren dos avisos i, al tercer, el Nàstic ha sentenciat. Combinació ràpida entre Brugué  i Pedro  per a què aquest darrer superés dins de l’àrea a Jorgensen en el minut 73. El davanter ha notat molèsties a la cuixa esquerra en l’acció i immediatament ha estat sustituit per Gerard Oliva.

Era la sentència per a un Nàstic que no ha patit gens per conservar el marcador després d’un encontre rodó en defensa. No ha patit ni després d’encaixar l’1 a 2  en una centrada llarga que Millán  ha enviat al fons de la xarxa perquè Salvador Lax Franco, col·legiat del matx, ha assenyalat immediatament el final de l’encontre que fa tornar els grana a les places de promoció d’ascens definitiu després de la derrota de l’Andorra al camp de l’Ibiza (2-1). Diumenge vinent a les 19.15 hores, visitarà el Nou Estadi l'Alcoyano en en darrer matx abans de la darrera i definitva jornada al camp de l'Ibiza.

Villarreal B

Jorgensen, Lanchi, Vadik, Copete (Ros 26’), Tasende, Lozano, Beitia (Pachecho 46’), Hassan (Ahn 65’), Narro (Harper 78’), Millán i Arana (Collado 65’)

Suárez, Albarrán (Jaime 81’), Rueda, Pol Domingo, Oriol, Miranda (Ribelles 81’), Tienza (Bonilla 81’), Fullana, Brugué, Carbia (Lasso 86’) i Pedro (Oliva 74‘)

0-1 / Fullana (21’)

0-2 / Pedro (73’)

1-2 / Millán (94’)

Per als visitants Albarrán (40’) i Tienza (48’)

Salvador Lax Franco, del comitè territorial murcià

Matx corresponent a la jornada 4 del subgrup 3C del grup III de Segona Divisió B disputat al Mini Estadi de Vila-real. El matx s’ha interromput en el minut 3 durant dos minuts llargs quan l’àrbitre assistent Alejandro Ojaos Valera ha xocat accidentalment amb una porta oberta.