Dos equips de futbol a punt de jugar un partit

El Nàstic perd a Llagostera i la Primera Divisió RFEF encara no és matemàtica

Els grana perden a Llagostera per la mínima en un duel on els locals han aprofitat una jugada d’estratègia per decantar el matx. Marcos ha evitat l’empat grana en diferents ocasions

Quan no és un nap, és una ceba. Però sigui pel motiu que sigui, el Camp Municipal de Llagostera és territori maleït per al Nàstic. Els tarragonins han perdut  per 1 a 0 a terres gironines i consumen la segona derrota de la lliga després de 18 jornades sense clavar el genoll a terra. Cal remuntar-se al debut a la lliga el passat mes d’octubre per trobar la primera i fins avui única ensopegada nastiquera. Una derrota que arriba després d’un encontre on el Llagostera ha tingut una única i clara ocasió de gol que ha aprofitat mentre que el Nàstic ha fet suar el porter local Marcos en el segon temps però aquest ha aconseguit mantenir-se imbatut.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Una única jugada que penalitza en excés

Els grana es presentaven a Llagostera amb les ganes d’aconseguir ser el primer equip de la lliga en sumar els tres punts a territori gironí. Un cop més ha quedat demostrat que els llagosterencs dominen i juguen amb el factor camp molt a favor, extraient petroli d’un primer temps que ha quedat marcat per dues accions. El central Alejandro Marcos, que havia vist una targeta groga en el minut 12, realitzava una dura entrada amb la planta del peu que impactava sobre un jugador del Nàstic.

Sergio Usón, col·legiat del matx, perdonava la segona groga i la possible inferioritat d’un Llagostera que en el minut 36 executaria a la perfecció una jugada d’estratègia. Aixecada de bola de Sergio Cortés que Dieste, en posició legal, aprofitava per batre un venut Suárez. Mentre els defenses grana reclamaven fora de joc, el Llagostera s’avançava en una acció de ser murri. Amb part de la feina feta, els locals s’han dedicat a gestionar l’avantatge. I el Nàstic ha buscat l’empat però no l’ha trobat, tot i que ha disposat de clares ocasions en el segon temps.

Ha estat necessària l’entrada de Fran Carbia al terreny de joc per veure el Nàstic més ofensiu. Fullana  feia lluir-se Marcos en el minut 64 amb un potent xut, Trilles  provava sort en el minut 73 i Lasso​​​, en el minut 88, obligava el porter local a enviar l’esfèric a córner quan els homes dirigits per Toni Seligrat tenien el Llagostera contra les cordes. Tot i que els intents no han deixat d’existir, el Nàstic ha vist com la derrota es consumava després de 18 jornades sense perdre. A l’espera de l’evolució de la jornada, els grana segueixen líders  amb tres punts de distància sobre l’Andorra i veuen com encara no  són matemàticament  equip de Primera Divisió RFEF.

Diumenge  vinent a les 12.00 hores, següent partit de lliga contra l'Espanyol B al Nou Estadi que espera rebre amb els braços oberts els seguidors de l’equip per primer cop aquesta temporada.

Llagostera

Marcos, Aimar, David (Juvi 25’), Cortés, Sascha, Gil, Dieste (Mainau 77’), Diego, Pere, Guiu i R. Marcos

Suárez, Albarrán, Trilles, Quintanilla, Oriol, Ribelles (Ballesteros 75’), Miranda (Carbia 58’), Bonilla, Fullana (Lupu 87’), Pedro i Oliva (Lasso 87’)

1-0 / Dieste (36’)

Per als locals Marcos (12’), Gil (78’) i Sascha (80’) i per als visitants Quintanilla (32’), Miranda (56’) i Trilles (67’)