Doble empat (1-1) del CF Reus B i del CF Pobla per tancar la temporada

Els filials del Nàstic i del CF Reus empaten en la darrera jornada de la temporada. Els ganxets freguen el triomf al camp de L’Hospitalet, segon classificat

La Pobla tanca la campanya 2018-2019 sumant un punt
La Pobla tanca la campanya 2018-2019 sumant un punt | CF Pobla

La temporada 2018-2019 a Tercera Divisió ha finalitzat aquest cap de setmana amb un doble empat (1-1) del CF Reus B Cambrils i del CF Pobla de Mafumet. Els filials dels principals equips tarragonins han posat punt final a la competició sumant contra dos dels equips més potents de la categoria, arribant a fregar el conjunt ganxet un triomf de prestigi que s’ha escapat fregant el temps de descompte.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El CF Reus B frega la victòria

El filial que entrena Albert Company s’ha hagut de conformar amb l’empat (1-1) per tancar una magnífica temporada esportiva que ha contrastat de valent amb la pèssima situació que travessa l’entitat del Baix Camp. Els roig-i-negres, que jugaven al camp d’un L’Hospitalet que necessitava el triomf per aspirar aconseguir la primera posició de la lliga, han aconseguit avançar-se en el marcador en el minut 67 gràcies a una diana de Xavi Fabra.

Aleshores, els locals ja no tenien cap opció d’acabar primers perquè el Llagostera guanyava ja per 0 a 3 al camp de l’Ascó. Així i tot, els riberencs van ser capaços d’empatar tot i que va ser en els darrers minuts de l’encontre gràcies a una diana de Dani Fernández. Amb aquest punt,  el CF Reus B Cambrils tanca la seva millor campanya a Tercera Divisió sumant 63 punts gràcies a 17 victòries, 12 empats i 11 derrotes.

Tres minuts i dos gols a can Pobla

El CF Pobla també ha empatat (1-1) però en aquest cas ho ha fet davant el Terrassa a l’estadi pobletà. El filial del Nàstic, que volia tancar una campanya grisa amb un triomf, s’han hagut de conformar amb un únic punt tot i que el local Sergio Montero avançava l’equip d’Alberto Gallego en el minut 60 després de transformar un penal favorable. L’alegria pobletana ha durat només tres minuts, fins que el visitant Jorge Carreón aconseguia empatar per tancar la campanya puntuant. Amb aquest punt, el CF Pobla finalitza la lliga 2018-2019 ocupant la catorzena plaça amb 48 punts després de 12 victòries, 12 empats i 16 derrotes.