Imatge del Calafell després d'una derrota

El Calafell no té encert davant el Girona i cau eliminat de l’Europe Cup

Els verds perden contra el Girona en un matx on no estan encertats de cara a la porteria contrària. Els del Baix Penedès posen punt final a la temporada 2020-2021

El Calafell ha acabat la temporada després de perdre per 2 a 4 contra el Girona  als quarts de final de l’Europe Cup que es disputa a Andorra. Els verds no han pogut imposar-se al conjunt gironí i diuen adeu a l’hoquei fins a la pròxima campanya després d’un encontre on no han demostrat efectivitat davant el porter rival.

[predef]tgn-baix-penedes-telegram-706[/predef]

La bola aturada no ha acompanyat

Els homes dirigits per darrer cop per Pere Varias  no han tingut el dia davant Jaume Llaverola, porter del Girona. Els baixpenedesencs han buscat les semifinals des d’un primer moment però s’han topat amb la definició gironina. Xavi Gurri aprofitava una badada defensiva calafellenca per aixecar la bola davant Xano Edo  i fer el 0 a 1 en el minut 5.

Set minuts tardaria a reaccionar Mitjans  quan, després d’un bon moviment, enviava la bola a l’escaire dret de Llaverola per fer l’1 a 1 en el minut 13.  El matx es reiniciava però l’encert verd no estaria afinat. Mendes, abans del descans, avançava el Girona amb una jugada per darrera de la porteria.

I ha estat a l’inici del segon temps quan s’ha tornat a demostrar la manca d’encert en la jornada d’avui. Eloi Mitjans ha disposat de dues faltes directes per empatar però no ha trobat la xarxa per dins. El Girona no ha estat tan benevolent davant Xano Edo i ha sentenciat el matx. Primer era Gelmà  aprofitant la superioritat numèrica per una targeta blava al Calafell. Era el minut 42 i queia l’1 a 3. I finalment era Gurri  qui, en un contraatac, anotava l’1 a 4.

Palau ha retallat diferències amb el 2 a 4 en el minut 47 però només ha servit per maquillar el resultat. Amb aquest marcador, el Calafell queda eliminat  de l’Europe Cup i diu adeu a la temporada 2020-2021.

Calafell

Edo, Gabarró, Mitjans, Torné i Xaus. A la banqueta: Marimon, Romeu, Palau, Pellizzari i Munné

Girona

Llaverola, Gelmà, Grau, Mendes i Gurri. A la banqueta: Fernández, Pujol, Palacín i Joseph

0-1 / Gurri (5’)

1-1 / Mitjans (13’)

1-2 / Mendes (23’)

1-3 / Gelmà (42’)

1-4 / Gurri (45’)

2-4 / Palau (47’)

Matx corresponent als quarts de final de l’Europe Cup que s’està disputant al Pavelló Poliesportiu Andorra