Porteria d'hoquei patins

Rivals europeus per a la segona jornada de l’OK Lliga 2020-2021

Els tres representants del Camp de Tarragona s’enfronten a tres rivals que la temporada passada van classificar-se per a competicions europees

Arriba la segona jornada de l’OK Lliga després de la positiva estrena del passat cap de setmana i ho fa per, precisament, posar a prova els debuts. El Reus Deportiu Miró, el Club Patí Calafell i el Club d’Esports Vendrell afrontaran dissabte tres encontres contra rivals que la passada temporada es van classificar per a l’Europe Cup: Girona, Caldes  i Igualada, respectivament.

Els del Baix Penedès, primers

El Calafell  i el Vendrell  seran els primers del nostre territori que competiran. Ho faran dissabte a les 20.00 hores i jugant en els seus pavellons, tot i que els verds tindran suport de part dels seus seguidors mentre que els roig-i-negres hauran de buscar el triomf a porta tancada com a mesura preventiva als contagis de la Covid-19.

Els calafellencs rebran el Caldes, conjunt que la passada campanya va acabar en la sisena posició. Amb Edu Candami a la banqueta, els barcelonins aterraran al Joan Ortoll buscant el segon triomf de la lliga després de guanyar en la jornada inaugural el Girona (5-2). Per la seva banda, els de Pere Varias buscaran el mateix després de l’1 a 3 a Vic per sumar el primer triomf a un pavelló que la lliga passada va mostrar-se com un fortí. Iván González i David Calonge seran els àrbitres del partit.

Pel que fa al Vendrell, els homes dirigits per Josep Lluis Delriu rebran l’Igualada de Francesc Linares amb el repte de sumar el primer triomf després de l’empat (3-3) a la pista del Lleida Llista. Els baixpenedesencs hauran d’imposar-se a un Igualada que la lliga 2019-2020 va acabar en la setena posició i que enguany ha començat amb un dur primer duel davant el Liceo, perdent per 0 a 4. Els encarregats de dirigir l’encontre seran Antonio Gómez i David Calonge.

El Reus busca guanyar fora

La jornada tarragonina a l’OK Lliga la conclourà el Reus Deportiu Miró dissabte a les 20.30 hores visitant la pista del Girona. Els de Jordi Garcia es veuran les cares contra un dels equips revelació de la campanya passada que va acabar en la cinquena plaça quan la competició es va suspendre per la Covid-19. Els del Baix Camp, que gaudeixen d’un gran inici de campanya després de golejar el potent Noia (6-2), buscaran el primer triomf lluny del Palau d’Esports.

El Girona, entrenat per Ramon Benito, afronta la lliga 2020-2021 amb el repte de repetir o, si pot, millorar els grans resultats de fa uns mesos. Això sí, l’inici de torneig no ha estat el desitjat després de caure de forma contundent davant el Caldes. Gerard Gorina i Joel Garcia arbitraran el duel.