Delriu debuta amb golejada del Vendrell a la pista del Caldes

El CE Vendrell guanya a Caldes de Montbui per 1 a 4 en l’estrena del nou tècnic Josep Lluis Delriu. Els del Baix Penedès sumen la primera victòria com a visitants

Cop d’efecte del Club d’Esports Vendrell. El conjunt del Baix Penedès ha guanyat per 1 a 4 a la pista del Club Hoquei Caldes en l’estrena de Josep Lluis Delriu a la banqueta vendrellenca i ha sumat així la primera victòria com a visitant de la campanya i la tercera de tota la lliga. Els roig-i-negres, ara amb quinze punts, se situen a tres de la permanència després d’endur-se el triomf de la pista d’un Caldes que ocupa la setena posició i va quedar semifinalista de la Copa del Rei.

Crespo marca el camí

Xavi Crespo ha estat el jugador que ha marcat la direcció a seguir per guanyar els tres punts. L’ex del Voltregà ha obert la llauna en el minut 8 de la primera meitat i  ha ampliat diferències amb el 0 a 2 en el minut 16. El Caldes ha buscat reaccionar però no ha tingut el dia. Emmanuel Necchi semblava sentenciar el matx en el minut 37 quan Nájera iniciava un contraatac i Necchi superava en l’u contra u a Cesc Campor.

No ha estat fins al minut 47 quan el Caldes ha pogut veure porteria. Un xut de falta del local Blanqué era rebutjat per Camps. La bola ha anat a parar a peus del llançador qui, aprofitant el refús, aconseguia batre el porter local per posar els barcelonins dins del matx a tres minuts del final. Amb el Caldes abocat a l’atac, Necchi ha trobat l’espai per fer l’1 a 4 en el darrer minut del matx.

El Vendrell ha pogut celebrar la tercera victòria de la temporada | Joan Alfons López

Amb aquest resultat, el Vendrell segueix quinzè amb 15 punts però s’aproxima a tres de la permanència que marca el Vic. La pròxima cita dels vendrellencs serà dissabte vinent a les 20.30 hores a la pista del Sant Cugat.