Toni Seligrat a la banqueta grana

El Nàstic es desfà de Toni Seligrat i tornarà a canviar d'entrenador la pròxima temporada

El club no renova el tècnic valencià després de la desfeta a Eivissa | Un adéu entre elogis per part del president grana | Brugui, primera baixa confirmada

Ja és oficial: el tècnic valencià Toni Seligrat no serà l'entrenador del Nàstic de Tarragona la pròxima temporada. La desfeta de l'equip al darrer partit de la temporada, el passat cap de setmana a Eivissa, ha fet sang a les oficines d'un club que esperava, com a mínim, cloure el curs entre els setze millors clubs de la categoria  i disputant el play-off per ascendir a Segona Divisió A. Malgrat dependre de si mateix, el Nàstic no va ser capaç de plantejar un partit digne a Can Misses i va tornar escaldat, amb un dolorós 4-0 que dona la temporada per tancada sense classificar-se per la promoció d'ascens. El punt final de l'era Seligrat era un secret a veus a Tarragona.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha fet oficial aquest dimecres al matí la decisió de no oferir la renovació de contracte  al tècnic, que deixarà de pertànyer al club el pròxim 30 de juny. No ha volgut ser, però, un adéu  fred. Andreu ha volgut fer un reconeixement al míster, a qui ha definit com «un molt bon entrenador  amb un compromís extraordinari», i li ha desitjat la millor de les sorts en el seu futur professional. Amb Seligrat també sortirà 'Joma', el seu segon, a qui tampoc es renovarà el contracte.

El Nàstic no té pressa per signar un nou entrenador; Brugui, baixa segura

En l'atenció a la premsa, el president del Nàstic  ha confirmat també que l'entitat no té pressa per anunciar qui serà el substitut  de Toni Seligrat a la disciplina grana, una decisió que es vol prendre amb calma i seguretat malgrat el ball de noms que comencen a aparèixer, encara de manera verda. El que sí és segur és que el Nàstic de la pròxima temporada  començarà a caminar amb una baixa segura, la de Brugui, que farà les maletes cap a «un equip de Primera Divisió» que alguns mitjans com el Diari Més ja han relacionat amb el Levante.

El president és qui ha confirmat la baixa de Roger Brugué, Brugui, i ha volgut deixar caure un missatge ambiciós: que «l'objectiu de la temporada vinents serà quedar primers». Després de l'etapa agredolça  amb Seligrat, els grana ja pensen en treure's l'espina de cara a la campanya que ve: el Nàstic vol ascendir  a Segona el 2022.