Clifton Onolfo acompanyat de Daniel Infante, advocat personal del nord-americà

Onolfo i els seus assessors estudien demandar judicialment a LaLiga, a Laporta i a Oliver

El propietari del CF Reus i el seu entorn jurídic emeten un comunicat on deixen clar que lluitaran per recuperar els diners retinguts per LaLiga i «el presumptament estafat per Oliver i Laporta»

Clifton Onolfo ha tornat dels Estats Units amb ganes de guerra. El propietari del CF Reus i el seu entorn jurídic han emès un comunicat assegurant que lluitaran pels interessos de l’entitat roig-i-negra anunciant que buscaran recuperar els diners retinguts per LaLiga i per tornar a disposar dels diners «presumptament estafats per Joan Oliver, Joan Laporta i companya, aquells qui van causar el problema». A més, Onolfo vol deixar clar que «promet que el 100% del recaptat menys les despeses aniran a parar als creditors».

Xifres sobre la taula

El comunicat serveix per posar llum a les xifres amb les quals treballa el grup d’assessors que lluiten per salvar la nau del CF Reus Deportiu del naufragi absolut. S’informa que la plantilla que va quedar alliberada a mitjans de gener tenia un valor de 6.400.000 euros, «principal raó per la qual es va comprar el club (el talent dels jugadors)», assegura el comunicat on es remarca que «la Real Federación Española de Fútbol va ser atropellada per la coacció de LaLiga per alliberar els jugadors en meitat de la lliga i al cancel·lar els partits».

L’escrit també deixa constància que al CF Reus se li «van confiscar 4,3 milions dels drets de televisió i màrqueting del club», a més d’encara retenir «dos milions d’euros de la inscripció a Segona A que s’hauria d’haver utilitzat per acabar la temporada, mantenint el ‘fair play’ i la competició». Rematen la pluja de dades recordant que el club tampoc ha vist el milió d’euros d’ajuda després del descens. El comunicat segueix donant a entendre que s’està estudiant la possibilitat de demandar judicialment a LaLiga i l’antic propietari del club, Joan Oliver: «El 100% menys les despeses legals dels diners que rebem de les demandes a LaLiga, Oliver i Laporta anirà als jugadors, els creditors i els treballadors. Ara ens demanen pagar dos milions pel dany que ells van causar quan el primer equip no va jugar ni un minut durant l’època Onolfo. Ells van causar les pèrdues i han de pagar».

La carta acaba recordant que ara serà la via judicial aquella que decidiran perquè «qui detindrà LaLiga de fer això un o dos cops per temporada basant-se només en els seus interessos? Lluitarem per vostès».