Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Redacció central de TarragonaDigital

Tota la informació i els resultats del 26-M, en directe amb el dispositiu informatiu especial de TarragonaDigital

Una trentena de professionals treballaran durant tota la jornada perquè no us perdeu ni un detall del que passa al Camp de Tarragona i a Catalunya en les eleccions municipals i europees

Dispositiu Especial Eleccions Municipals 2019 a TarragonaDigital
Dispositiu Especial Eleccions Municipals 2019 a TarragonaDigital | L.S.

 

TarragonaDigital, el diari digital líder a Tarragona ha preparat un dispositiu especial de seguiment i cobertura informativa de la  jornada electoral del diumenge 26 de maig de 2019.

Des de fa ja setmanes, TarragonaDigital està fent un seguiment exhaustiu i complet de l'actualitat política dels pobles i ciutats tarragonins  amb tot el que ha donat de si la precampanya i campanya electoral per aquestes eleccions municipals. Des de les cròniques d'anàlisi política en clau comarcal i local fins a l'anàlisi dels protagonistes, i el Minut a Minut diari  que durant tota la campanya ha seguit l'actualitat dels partits, candidats i propostes, passant pels  reportatges de fons i les curiositats i anècdotes que ens ha deixat aquesta campanya.

  

26-M, arriba l'hora de la veritat

  

Tota la redacció de  TarragonaDigital  està preparada per oferir durant tot el dia de demà  la millor cobertura i informació actualitzada de la jornada electoral a les diverses comarques tarragonines.

Ja des de primera hora activarem el MINUT A MINUT electoral amb tota la informació actualitzada des de la constitució i obertura de col·legis electorals, dades de participació i incidències o fets noticiables que es produeixin durant la jornada i fins a les 20:00 hores, hora de tancament i inici de l'escrutini i proclamació de resultats. Primerament es donaran a conèixer els resultats de les eleccions europees i posteriorment, els resultats pels ajuntaments.

Redacció central de TarragonaDigital
Redacció central de TarragonaDigital | Laia Solanellas

 

Més de trenta persones per seguir l'actualitat minut a minut

A TarragonaDigitalpodreu seguir en directe l'escrutini actualitzat al segon dels resultats a cada poble i ciutat de la demarcació. Així mateix, hem preparat un ampli desplegament de tot l'equip periodístic i tècnic del diari, amb una trentena de persones distribuïdes entre la redacció central i a peu de carrer, pel territori, durant tot el vespre i fins al final de la jornada per tal d'explicar què està passant en cada moment a les diferents seus dels principals partits polítics, les reaccions dels candidats, les primeres anàlisis sobre com quedarà tot plegat durant els pròxims quatre anys i l'actualització de tot el que vagi succeint durant la nit electoral.

  

En definitiva doncs,  una jornada històrica que canviarà l'escenari polític pels pròxims quatre anys i que podreu seguir en directe i amb la informació més complerta i actualitzada a través de TarragonaDigital.