Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Roca, el segon a l'esquerra, cap de llista del PP per Tarragona, al debat de candidats organitzat per TVE a Catalunya.

Jordi Roca: «Els separatistes catalans van de la mà dels terroristes bascos»

El cap de llista del PP per Tarragona va ser el representant dels conservadors catalans al debat de candidats organitzat per TVE a Catalunya

Jordi Roca, el segon a l'esquerra, cap de llista del PP per Tarragona, al debat de candidats organitzat per TVE a Catalunya.
Jordi Roca, el segon a l'esquerra, cap de llista del PP per Tarragona, al debat de candidats organitzat per TVE Catalunya. | Twitter/@24h_tve

 

El cap de llista del PP per Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril, Jordi Roca, va ser el representant dels conservadors catalans en el debat de candidats organitzat per TVE a Catalunya aquest dilluns, 15 d'abril. Roca va compartir taula amb Toni Roldán (Ciutadans); Gerard Gómez (ERC); Laura Borràs (Junts per Catalunya); Jaume Asens (En Comú Podem); i Maria Perea (PSC).

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

Roca va ser molt contundent amb els partits independentistes i va voler posar a l'agenda política la situació econòmica. El polític popular va assegurar que «si el 28 d'abril Pablo Casado és president d'Espanya, les institucions catalanes tornaran a ser de tots i es tornarà a crear feina i riquesa».

Així mateix, també es va referir als recents fets de la Universitat Autònoma, on la cap de llista per Barcelona del PPC, Cayetana Álvarez de Toledo, va patir moments d'alta tensió en intentar donar una xerrada al centre, assegurant que «el nacionalisme justifica les agressions dient que els agredits anaven a provocar». 

I sobre les eleccions europees, l'altra cita electoral que també està al calendari, Jordi Roca va afirmar que  «no hi ha coalició més radical a tota Europa que la d'ERC amb Bildu. Els separatistes catalans van de la mà dels terroristes bascos».

«No renunciarem, el referèndum és inevitable»

Gerard Gómez va ser el representant d'Esquerra, la formació a qui la majoria d'enquestes donen com a guanyadora de les eleccions a Catalunya, al debat. Gómez va reiterar que «nosaltres no renunciarem. Seguirem ferms. El referèndum és inevitable: la ciutadania ha d'escollir el seu futur democràticament a les urnes. I això passarà».

També et pot interessar: