Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cap de llista de JxCat per Tarragona, Ferran Bel, acompanyat dels membres de la candidatura

Junts per Catalunya manté el diputat i es col·loca com a tercera força a la demarcació de Tarragona

El cap de llista per Tarragona, Ferran Bel, indica que «els resultats són molt bons» i assegura que «alguns hauran de fer una reflexió»

El cap de llista de JxCat per Tarragona, Ferran Bel, acompanyat dels membres de la candidatura
El cap de llista de JxCat per Tarragona, Ferran Bel, acompanyat dels membres de la candidatura | Adrià Morte

Satisfacció a la seu del PDeCAT pels resultats de Junts per Catalunya en les eleccions generals del 10 de novembre. Tot i que les enquestes posaven en perill el diputat de la demarcació de Tarragona,  el cap de llista, Ferran Bel, manté el seu escó. «Estem molt contents, tant a nivell nacional, com al Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès», ha indicat Bel durant la valoració dels resultats.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El cap de llista per la demarcació de Tarragona, Ferran Bel, no ha comparegut davant els mitjans de comunicació fins a pràcticament les 23.00 hores de la nit. Els membres de JxCat han esperat  que sortís primer Laura Borràs, des de Barcelona, per valorar els comicis. Posteriorment, Bel, acompanyat dels membres de la candidatura, ha valorat els resultats assegurant que són «molt bons» i que permeten al primer «situar-se com a tercera força de la demarcació».

Junts per Catalunya ha aconseguit 51.180 vots, el que representa un 13,35%. Ferran Bel ha destacat que el seu partit ha estat  l’únic dels que ja tenia representació a Tarragona que ha incrementat en percentatge de vots i número de vots. Per una altra banda, ha agraït la feina feta a tota la candidatura i ha assegurat que la millora de posicions respecte a les eleccions d’abril «és un símptoma que la nostra gent està amb les piles posades»

«Alguns haurà de fer una reflexió»

Després de repassar els resultats de JxCat i felicitar el bloc independentista, Ferran Bel ha indicat que «alguns hauran de fer una reflexió, sobretot els que van provocar unes eleccions: Pedro Sánchez i Podemos». A més, ha assenyalat que els comicis «només hauran servit perquè el PP millori resultats i que la ultradreta tingui més presència».

Finalment, també ha recordat que «Ciutadans, el partit que ha impartit l’odi a Catalunya, s’ha quedat en deu diputats». 

Després de la valoració dels resultats, Ferran Bel i tota la candidatura de Junts per Catalunya de Tarragona ha celebrat la tercera posició amb cava i a ritme d’Els Catarres.