Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El PDeCAT va aprovar les seves llistes per a les pròximes eleccions generals al Consell Nacional celebrat a L'Hospitalet.

El PDeCAT aprova la llista pel 28 d'abril sense cap tarragoní en posicions de sortida

La formació va aprovar la llista en el darrer Consell Nacional celebrat aquest dimecres 20 de març

El PDeCAT va aprovar les seves llistes per a les pròximes eleccions generals al Consell Nacional celebrat a L'Hospitalet.
El PDeCAT va aprovar les seves llistes per a les pròximes eleccions generals al Consell Nacional celebrat a L'Hospitalet. | Twitter/PDeCAT

 

El PDeCAT ha aprovat les llistes electorals que presentarà per cada circumscripció electoral de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril en un Consell Nacional dut a terme aquest dimecres 20 de març a l'Hospitalet de Llobregat. Pel que fa a Tarragona, els independentistes no porten a cap tarragoní —de Tarragona ciutat— en els llocs de sortida.Els sis noms proposats de cara al Congrés dels Diputats estan liderats, com ja se sabia, pel conseller Josep Rull i, com a número dos, el tortosí Ferran Bel. 

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

Bel precedeix al primer fitxatge independent del PDeCAT, la periodista flixenca Aurora Massip. El número quatre és per a la tinent d'alcalde reusenca Montserrat Vilella. Tanquen la llista una altra independent, Esther Flubacher, qui va concórrer com a número nou de Junts per Catalunya a les eleccions del 21 de desembre, les eleccions convocades a partir de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució; i per últim Jordi Marlès, del Baix Penedès. 

Un tarragoní, número tres al Senat

I pel que fa a la cambra alta, la cambra de representació territorial, el Senat,  el PDeCAT proposa a Hèctor López Bofill, el conegut professor i escriptor altafullenc; la professora i antiga regidora de Vandellòs, Assumpció Castellví; i tanca la llista el tarragoní Jordi Sendra. 

Sendra ha valorat la seva incorporació a la llista assegurant, mitjançant una piulada al seu compte de Twitter, que «és un honor treballar pel retorn del president Puigdemont i compartir campanya amb el bon amic i conseller legítim Josep Rull».  Pel polític tarragoní els eixos de la campanya haurien de ser els següents: «Tarragona; independència; llibertat presos polítics i exiliats».

També et pot interessar: