Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Tona Duch, de Reus, número dos del PP de Tarragona a la llista pel Congrés dels Diputats

El regidor de mobilitat del consistori tarragoní, Josep Acero, serà el cap de llistes dels populars al Senat

Imatge d'arxiu de Tona Duch, número dos del PP de Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril.
Imatge d'arxiu de Tona Duch, número dos del PP de Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril. | Cedida

 

A poc a poc es van coneguen les llistes electorals dels partits polítics de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril. El Partit Popular de Tarragona, liderat pel fins ara diputat Jordi Roca, comptarà amb la reusenca Tona Duch com a número dos dels conservadors de cara al Congrès dels Diputats

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

Roca i Duch aniran acompanyats, en la resta de places fins al número sis, el total d'escons que està en joc a la província de Tarragona, pel regidor dels conservadors a Ulldecona, Juan José Sans; el també membre del plenari vendrellenc, el jove advocat Miguel Ángel Cilleruelo; la candidata a l'alcaldia d'Alcover, Montse Montcusí i, en darrer lloc, tancant la llista, la regidora popular a Creixell, Juncal Santos.

I pel que fa a la cambra alta, al Senat, el PP tarragoní ha apostat per l'actual regidor de mobilitat de l'equip de govern municipal de Tarragona, Josep Acero. A Tarragona es trien tres senadors i, per tant, acompanyen a Acero en la llista dels populars la regidora torrenca, Núria Gómez, en el número dos, i el representant del PP al consistori de Vilallonga del Camp, Juanma Sánchez.  

Jordi Roca, proclamat aquest dissabte

Jordi Roca ha sigut proclamat cap de llista del PP per Tarragona en un acte a Madrid, aquest dissabte 16 de març, acompanyat per la resta de líders del PP provincials. Roca farà tàndem, a Catalunya, amb l'anterior diputat al Parlament, Sergio Santamaría, que anirà d'u per Girona; Dante Pérez, cap de llista dels populars a Lleida i Cayetana Álvarez de Toledo, el fitxatge estrella dels conservadors, que serà la líder del PP a Barcelona. 

Roca és diputat al Congrés des de les eleccions de l'any 2015, on va aconseguir l'escó per primera vegada. El diputat tarragoní va repetir resultat en les eleccions següents, les de l'any 2016. Enguany, en la cita del pròxim 28 d'abril, s'haurà d'enfrontar, entre altres, amb Josep Rull, cap de llista del PDeCAT. Jordi Roca va rebre el nomenament de Rull com un «menyspreu a Tarragona. Puigdemont ens imposa als tarragonins a un candidat que ell va deixar tirat».

També et pot interessar: