La Ganxet Pintxo de tardor acaba amb èxit de participació malgrat la pluja

La quinzena edició de la ruta gastronòmica es consolida en el calendari de tardor

Encara que el mal temps a Reus ha volgut prendre el protagonisme, no ha permès que l'últim cap de setmana de la Ganxet Pintxo acabés l'edició de tardor amb bones sensacions. Un cop més, la ruta gastronòmica per excel·lència de Reus, s'ha posat fi aquest cap de setmana  tancant la paradeta amb èxit de participació. La quinzena edició de la Ganxet Pintxo ha omplert els 47 establiments participants, sobretot els caps de setmana.

La pluja no va obstaculitzar el final de la Ganxet Pintxo

Malgrat que la pluja va estar present durant els dos darrers dies de la Ganxet Pintxo de tardor, l'activitat als diferents establiments ha sigut molt alta. La ruta gastronòmica s'ha dut a terme del 8 al 18 de novembre, i ha fet que es mantinguessin els registres de consum de les anteriors edicions. Les terrasses dels establiments estaven plenes de persones que anaven a degustar el pintxo, en l'últim cap de setmana de la Ganxet Pintxo 2018.

En aquesta edició han participat 47 establiments
En aquesta edició han participat 47 establiments | Àngel Ullate

 

La Ganxet Pintxo, es consolida en el calendari de tardor

La Ganxet Pintxo es consolida en el panorama d'activitats de tardor, el seu organitzador i president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanormà, destaca que «els clients esperen la ruta de fa mesos, la tenen marcada a l'agenda. I això fa que, faci sol o plogui, la gent hi participa de manera entusiasta».

Alguns restaurants repetien participació i altres s'han estrenat a la Ganxet Pintxo
Alguns restaurants repetien participació i altres s'han estrenat a la Ganxet Pintxo | Àngel Ullate

 

Més de 300 donacions de sang en col·laboració amb la ruta

D'altra banda, enguany s'han portat a cap diverses activitats paral·leles que es relacionaven amb la Ganxet Pintxo 2018. La més destacable és la relació entre les donacions de sang i la ruta gastronòmica. Fins a 300 donacions s'han realitzat a l'Hospital Sant Joan de Reus, on les persones que han donat se'ls obsequiava amb un val bescanviable per una tapa de la Ganxet Pintxo 2018.

Èxit de participació en el «Ganxet Mot»

Com a novetat d'enguany, s'ha posat en marxa la incitativa del «Ganxet Mot», amb col·laboració del Centre de Normalització Lingüística. A través de les xarxes socials es podia concursar esbrinant com es deia correctament algun mot  relacionat amb el menjar. La persona guanyadora s'emportava quatre tapes de regal.

La participació a la ruta de tardor d'enguany es manté igual que en les altres edicions
La participació a la ruta de tardor d'enguany es manté igual que en les altres edicions | Àngel Ullate

 

Dinàmica a la Ganxet Pintxo amb diferents iniciatives

A més, també ha tingut  èxit la vinculació amb el Festival Reus Teatre Musical, que amb l'entrada a un dels espectacles es regalava una tapa de la ruta gastronòmica més reusenca. També s'ha col·laborat de manera favorable amb el Memorimage, el CF Reus Deportiu, la fira de l'Oli Nou de la DOP Siurana, la fira de videojocs Mr. Game i el festival Accents.

Galeria d'imatges de l'últim cap de setmana de la Ganxet Pintxo 2018