Exterior de Mas Pintat, a Reus

El Mas Pintat de Reus prepara activitats i tallers per a les famílies durant el mes de gener

Les activitats tindran un format telemàtic | El Mas Pintat segueix «acompanyant a les famílies creant espais atractius i necessaris»

El Mas Pintat de  Reus ha programat un seguit d'activitats  i espais familiars, de manera telemàtica, per aquest mes de gener. El centre, que depèn de la Regidoria de Salut i Ciutadania, vol mantenir l'oferta i consolidar noves  fórmules que responguin a les necessitats de les famílies en l'actual context de pandèmia.

D'aquesta manera, es mantenen els cinc espais de sessions virtuals: famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda i cicle de tertúlies. A totes aquestes se li sumarà la  novetat  del  rebost literari, que acabarà tancant el ventall de possibilitats.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des del  Mas Pintat declaren que «continuem reconeixent la competència familiar i li donem valor i confiança», motiu pel qual s’ha dissenyat «una nova configuració telemàtica per tal de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i  activitats».

Cada sala virtual comptarà amb un màxim de 16 participants, que hauran d'inscriure's prèviament a través de l'enllaç web i omplir el formulari. Cada sessió durarà com a màxim una hora  i estarà tutoritzada per un professional del sector.

Els espais familiars del Mas Pintat

Espai embarassades

Dilluns a la tarda, 17:30 hores. Un espai on compartir les vivències durant l'embaràs: meditació des del 'mindfulness', conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.

Espai nadó

Dimarts a la tarda, 17:30 hores. Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família.

Espai familiar

Dimarts a la tarda, 17:30 hores. Adreçat a famílies amb fills a partir d'1 any amb activitats creatives, de cuina i d'experimentació.

Lleure en família

Dimecres a la tarda, 17:30 hores. Adreçat a famílies amb fills a partir de 4 anys es proposaran activitats diverses com jocs diversos, música i meditació en família.

Cicle de tertúlies

Dijous a la tarda, 17:30 hores. «És el teu moment mare o pare, per estar per tu». Un espai de conversa sobre eines de gestió emocional per obtenir un moment de benestar, pausa i reflexió.

Espai de «rebost literari»

Un dilluns  al mes, a les 17:30 hores. Cada mes es proposarà un article, conte o escrit relacionat amb la criança per comentar-lo conjuntament en família.