Joana Buenafuente durant l'últim programa de 'Late Motiv', presentat pel seu pare, Andreu Buenafuente

La filla de Buenafuente sorprèn tothom apareixent a plató l'últim dia de Late Motiv

Joana Buenafuente va interpretar un dels personatges que fa la seva mare, Sílvia Abril, al programa: la Niña de Shrek

Els acomiadaments, a vegades, són d'allò més amargs. Un procés pel qual ha hagut de passar aquest dijous Andreu Buenafuente. El presentador reusenc, després de més de sis anys a Movistar +, va emetre l'últim programa de 'Late Motiv'.

Buenafuente deixava enrere més de 950 programes on han passat centenars de convidats i amb la principal essència dels col·laboradors. Raúl Cimas, Eva Soriano, Javier Coronas, Miguel Maldonado i la seva esposa, Silvia Abril, actualment, o David Broncano, en anteriors temporades. Però també l'ha acompanyat el seu fidel escuder, Berto Romero. 

Un dia molt especial amb tots els col·laboradors a plató, convidats inesperats i, com no podia faltar, una última gran sorpresa per a uns dels referents dels 'late nights' al panorama televisiu espanyol. 
 

Emoció amb Joana Buenafuente, la filla d'Andreu

Un últim dia de programa, no hi falta emoció. I, com no, tampoc va faltar en el darrer de 'Late Motiv'. Els treballadors, però, tenien guardada una sorpresa final que posaria un toc meravellós i un gran final feliç.

Sílvia Abril estava confinada a casa seva i no podia estar presencialment a plató acomiadant el programa on ha col·laborat. Tot i això, va ser-hi per videotrucada comentant la sorpresa.

I no era ni més ni menys, que la seva filla Joana Buenafuente disfressada de la Niña de Shrek. Un dels personatges que interpreta la seva mare durant els programes de 'Late Motiv'. 

La presència de la petita va evidenciar el seu talent heretat dels seus pares. Fins i tot, es va prendre la llicència d'aconsellar al seu pare, recomanant-li que practiqui l'humor intel·ligent.

La irrupció estel·lar i emotiva de Joana Buenafuente no va ser l'única del 'late night'. També hi van participar convidats com Pedro Sánchez, agraint la feina de Buenafuente i confessant ser seguidor del programa. 

A més, va compartir amb tots els seguidors del programa un últim convidat d'allò més especial, Joan Manuel Serrat

I, com no, no podia faltar l'acomiadament del seu amic i company durant molts anys Berto Romero. L'humorista va decidir recuperar un dels seus personatges per posar el punt final a 'Late Motiv' i Andreu Buenafuente, recuperant el seu Freddie Mercury.