Dues persones assalten la recepció de l'Hotel Gaudí de Reus

Els fets van passar al voltant de les deu de la nit d'ahir diumenge, 11 de novembre, i els assaltants van endur-se més de 300 euros

Ahir diumenge, 11 de novembre, dues persones van atracar la recepció del cèntric Hotel Gaudí, a la ciutat de Reus. Segons fonts de l'hotel, els homes, a cara descoberta, van irrompre en aquest establiment situat al Raval de Robuster i, després d’amenaçar la recepcionista, van endur-se més de 300 euros en efectiu, que és el que hi havia a la caixa en aquell moment.

Els assaltadors fugen a peu i els Mossos i la Guàrdia Urbana els busquen

Els fets, concretament, van passar a un quart d'onze de la nit i, ara per ara, encara no ha transcendit quin va ser el modus operandi dels assaltadors. Els homes van fugir a peu i, en rebre l'avís, agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus els van buscar per la zona, sense èxit.

Ni la recepcionista, ni cap empleat de l’hotel van resultar ferits i ara el cas està en mans de la Unitat d’Investigació de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus.

Atracament en un banc de Mont-roig del Camp

El passat divendres 9 de novembre al migdia, quatre individus coberts amb passamuntanyes van atracar l'oficina de CaixaBank de l'avinguda de Catalunya de Mont-roig del Camp. Els delinqüents no portaven armes però amb una actitud violenta van aconseguir endur-se els diners en efectiu que hi havia en aquell moment a l'entitat.

Durant l'atracament,  els lladres van amenaçar els treballadors avisant-los que si els donaven els diners, no hi hauria conseqüències greus; i aquests els van donar els diners en efectiu que tenia l'entitat. Una quantitat que segons ha transcendit, no seria gaire elevada, a causa de l'hora del dia en què es va cometre el robatori.

Els atracadors van fugir en un cotxe robat i a hores d'ara els Mossos d'Esquadra encara no els haurien localitzat.

Els atracadors han assaltat una sucursal bancària de Mont-roig del Camp
Els atracadors han assaltat una sucursal bancària de Mont-roig del Camp | Google Maps