reus

Els Bombers actuen al camí de Tarragona de Reus per un despreniment

Els fets han tingut lloc a mig matí d'aquest dissabte, 17 d'agost

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut d'actuar aquest dissabte, 17 d'agost, a mig matí, al camí de Tarragona de Reus. Ho han fet a requeriment de la Guàrdia Urbana de la ciutat, que ha donat l'alerta al cos que s'havia produït el despreniment d'una part de la façana de l'edifici del número 26 d'aquesta via.

Despreniment al camí de Tarragona, a Reus

Els Bombers han rebut l'avís dels fets poc després de dos quarts de dotze del migdia, i han desplaçat una dotació a aquesta zona de la capital del Baix Camp. Per tal de treballar durant els vint minuts que han durat les seves feines, el camí de Tarragona ha estat tallat a la circulació.  Els Bombers han completat tasques de sanejament i han retirat l'arrebossat de la façana que es trobava en perill de caure.

Finalment, la Guàrdia Urbana de Reus ha acordonat la zona per evitar danys personals en cas que es puguin produir nous despreniments. Sense més conseqüències, tant els Bombers com el cos policial s'han retirat del lloc dels fets poc després d'un quart d'una del migdia.