Detingut al centre de Reus per amenaçar un vianant amb una navalla

L'assaltant, que té prohibit dur armes per arran d'una condemna, només va poder robar la cigarreta que fumava la víctima

Durant la nit del passat dimecres, 9 de gener, un home de 33 anys vestit amb una gorra i un abric llarg es passejava amb una navalla pel centre de la ciutat de Reus, segons ha explicat el Diari de Tarragona. Al Raval de Robuster, l’individu va treure el ganivet i, decidit, va atacar un vianant. Segons el Diari, després de regirar-li les butxaques, tot buscant la cartera, l’assaltant només va poder endur-se la cigarreta que fumava la víctima.

Arran dels fets, l’ensurt i l’avís de la persona afectada, els Mossos d’Esquadra van activar una patrulla, per tal de localitzar l’autor de l’assalt. Tal com explica el diari tarragoní, diversos testimonis van veure l’agressor caminant per la plaça Prim, la plaça de les Peixateries Velles o el Raval de Jesús.

Troben l'assaltant al barri del Carme

La policia catalana va intensificar la recerca i va activar dues patrulles més fins que, finalment, van localitzar l’home en un establiment de kebabs, al barri reusenc del Carme.

Segons el Diari, un cop a la comissaria, les autoritats policials van poder comprovar que el detingut tenia quatre antecedents penals i una interlocutòria del Jutjat penal número 2 de Reus, per la qual té prohibit dur armes. L’home, veí de Reus, està acusat d’un delicte de robatori amb amenaces, amenaces i un tercer delicte de trencament de condemna.

Detinguts per robar a una persona amb mobilitat reduïda

El passat 28 de desembre, els Mossos d'Esquadra van detenir a la ciutat de Reus dos joves de 19 anys com a presumptes autors d'un robatori amb intimidació. Els fets van passar al barri del Carrilet, quan els individus van abordar un home amb mobilitat reduïda, amb crosses, que caminava acompanyat d'una veïna.

Els homes li van barrar el pas i li van sostraure el telèfon mòbil i unes monedes que duia a la butxaca. Poc després de posar la denúncia, la víctima va patir una aturada cardiorespiratòria que li va provocar la mort, el passat 2 de gener.

Els joves, que acumulen sis i setze antecedents policials, van passar ahir divendres, 11 de gener, a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.