Claqueta ECIR

L'Escola de Cinema de Reus busca actors i actrius per fer d'extra en un nou curtmetratge

És un projecte que l'ECIR està preparant per a Vermuts Miró | El rodatge es durà a terme aquest juliol i es busquen persones de totes les edats

L'Escola de Cinema de Reus (ECIR) està preparant un nou curtmetratge de cara a aquest estiu i per rodar-lo necessiten l'ajuda del màxim nombre de persones possible per fer el paper d'extres. El rodatge està previst que es realitzi durant les dues primeres setmanes de juliol i es tracta d'un projecte que l'Escola de Cinema de Reus està preparant per a l'empresa Vermuts Miró, dins el conveni que van firmar totes dues entitats fa uns mesos. Des de l'ECIR fan una crida general perquè  necessiten persones durant els pròxims 3 i 8 de juliol.

Com participar al nou curtmetratge de l'ECIR

El rodatge està previst que es realitzi al llarg de les dues primeres setmanes de juliol però els dies que es necessiten actors i actrius per a fer d'extra són el 3 i el 8 de juliol. El 3 de juliol el rodatge és al Teatre Bartrina i necessiten omplir les butaques d'aquest teatre reusenc. El rodatge començaria a les 16.00 hores i s'allargaria fins a les 19.00 hores aproximadament. En aquest cas la tasca dels extres serà seure a les butaques del Bartrina i aplaudir, com si fossin el públic d'un concert, en aquesta ocasió els extres hauran d'anarben vestits, d'altra banda, no importa l'edat dels assistents, tothom és benvingut a participar en aquesta escena.

Pel que fa al dia  8 de juliol l'escenari cinematogràfic serà la plaça de les Peixateries Velles i, en aquest cas, el rodatge seria de nit,  començaria a les 22.00 hores i acabaria a les 00.00 hores. En referència al paper dels extres serà recrear un ambient festiu, des de l'ECIR informen que el que busquen és crear un ambient amè i els participants  hauran de prendre un vermut i anar vestits amb roba casual. Els interessats en prendre part com a extres en aquest nou curtmetratge que rodarà l'Escola de Cinema de Reus per Vermuts Miró només cal que enviïn un correu electrònic informant que volen participar a info@ecir.tv. Si teniu qualsevol dubte sobre la convocatòria, també els hi podeu enviar un correu electrònic. 

El càsting del nou curtmetratge de l'ECIR serà una sorpresa

La trama del nou curt narrarà la història d'una artista que arriba a la ciutat de Reus per fer un concert i aquest viatge l'ajudarà a trobar la seva inspiració. El curtmetratge es rodarà principalment en diverses localitzacions emblemàtiques de la ciutat de Reus, com el Teatre Bartrina, la Casa Navàs, l'obrador de Cal Sistaré, així com altres carrers populars de Reus i alguna localització més. 

Des de l'Escola de Cinema de Reus han explicat a TarragonaDigital que el nou curt és un projecte per a l'empresa Vermuts Miró, el guió és de l'alumna Giselle Ruiz, que va guanyar el concurs intern, i el director serà el Roger Bessó, el mateix director que el curt 'Última Sesión'. Pel que fa a la resta de l'equip tècnic seran alumnes de l'escola i, de moment, no volen revelar el càsting que apareixerà en el curt.  El director de l'ECIR, Daniel Villanueva, apunta que  «és una sorpresa que ja revelarem quan arribi el seu moment».