Frame del documental 'Pilar Aymerich. La mirada felina', que inaugurarà el Festival Memorimage 2020.

Tot preparat per l'arrencada definitiva del Festival Memorimage de Reus

Les pel·lícules es podran veure al web del festival i les cerimònies d'inauguració i cloenda es podran seguir a YouTube i a les xarxes socials

Després de l'ajornament forçós a causa del tancament dels espais culturals, la XV edició del Festival Internacional de Cinema de Reus segueix endavant amb un programa ple d'obres cinematogràfiques exquisides.

A escassos dies del tret de sortida, el Memorimage 2020  ho té tot preparat per apropar la cultura a les llars de tothom.

Enguany, com a proposta adaptada a la crisi sanitària, les pel·lícules es podran veure online a la plataforma pròpia del festival. Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari de registre al mateix web, que li donarà accés a veure totes les pel·lícules

Si no vols perdre't cap dels films que s'hi acolliran durant l'última setmana de novembre, consulta el programa del Memorimage 2020.

Totes les pel·lícules estaran disponibles des del dia 24 de novembre a les 22.00 hores fins al diumenge 29 de novembre a les 00.00 hores. Amb excepció de 'A media voz' que només estarà disponible durant 24 hores des del dissabte 28 de novembre a les 20.00 hores, i la pel·lícula 'Pilar Aymerich. La Mirada Felina', que inaugurarà el Memorimage Online el 24 de novembre a les 19.00 hores i estarà disponible fins al final del  festival.

Les pel·lícules tenen un màxim de visionats diaris, si la pel·lícula ha esgotat els visionaments i no està disponible es podrà visualitzar l'endemà.

Imatge del Memorimage 2019
Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament | Memorimage

Per una altra banda, la secció MemoriJove, que ja tenia previst celebrar-se en format  online, comptarà amb una plataforma d'accés exclusiu per a  instituts inscrits on podran gaudir de les pel·lícules 'Pilar Aymerich. La mirada Felina', 'La batalla per les xarxes' o 'Antonio Machado. Los días azules'. Comptaran també amb col·loquis en què els alumnes podran fer preguntes als equips de les pel·lícules o a experts sobre la temàtica.

La directora artística Anna Petrus confirma que «aquest cop des de casa, el públic del Memorimage podrà gaudir d'una programació que d'enguany acull pel·lícules respectuoses amb l'equitat i la diversitat tot transitant per alguns dels senders més interessants de la creació documental contemporània».

L'organització ha habilitat un telèfon d'atenció a l'espectador per tal de donar suport i assistència tècnica en el procés a tots els interessats a veure les pel·lícules. Els usuaris podran trucar al telèfon 628-580-800 del 24 al 29 de novembre de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores per contactar amb el suport tècnic.

Cartell Memorimage 2020
Cartell del Memorimage 2020 | Memorimage