plaça de la sang

Finalitza la primera fase de les obres a la plaça de la Sang de Reus

La segona fase de les obres començarà després de Setmana Santa

Les tasques d'asfaltatge de la plaça de la Puríssima Sang de Reus,  han finalitzat avui, dimecres 3 d'abril. Aquesta etapa suposa la primera fase de les obres de remodelació i reurbanització de la plaça. La segona fase de les obres començarà després de les festes Setmana Santa, ja que en aquest espai s'hi porten a cap diversos actes relacionats amb la setmana festiva.

Finalitzada la primera fase de les obres 

L'asfaltat dels carrers al voltant de la plaça de la Sang era la primera fase de les obres de la plaça de la Sang. Bàsicament s'ha arranjat els vials que envolten la plaça, per donar pas a la zona de vianants. Els operaris han anivellat la via i l'han asfaltat, ja que amb el pas dels anys es trobava desnivellada. Com estava previst, ja s'ha suprimit un carril de circulació de vehicles per fer una via pels vianants. 

Imatge virtual de la futura plaça de la Sang de Reus
Imatge virtual de la futura plaça de la Sang de Reus | Ajuntament de Reus

 

Actualment ja s'ha reformat part de la plaça, el carrer d'Arnavat i Vilaró i el carreró de la Puríssima Sang, que estaran a punt per als actes tradicionals de la Setmana Santa. Per tant, s'han solucionat els problemes en la circulació de vehicles causats pel mal estat de la via i  s'ha donat més protagonisme als vianants.  No obstant això, la circulació de vehicles encara no està oberta, ja que les obres no han acabat. 

La segona fase després de Setmana Santa

Com estava previst s'ha acabat la primera fase perquè s'hi desenvolupin les activitats de Setmana Santa.  Aquest era un dels principals objectius de l'Ajuntament de Reus, que volia acabar la primera part de les obres de remodelació abans de les festes de Setmana Santa, amb l'objectiu que els actes no quedessin interromputs. 

Les obres de remodelació, segons l'Ajuntament, ja han arribat al seu equador
Els operaris ja han acabat les tasques d'asfalt | Ajuntament de Reus

 

Un cop acabats els actes de Setmana Santa, començarà la segona fase de les obres de la plaça de la Puríssima Sang. Finalment les obres acabaran amb la remodelació del Tomb de Ravals de Reus. Aquest projecte es va pressupostar per 492.008, 02 euros i l'empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA, és l'encarregada de realitzar les obres.