Incendi en un habitatge del carrer Mas Pellicer, a Reus

Els fets van passar durant la tarda d'ahir dimarts, 1 de gener

Ahir dimarts, 1 de gener de 2019, un incendi va cremar l’habitació d’un habitatge situat al número 23 del carrer de Mas Pellicer, a la ciutat de Reus. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 16.44 hores i els Bombers de la Generalitat van enviar-hi fins a tres dotacions.

Els bombers van poder extingir el foc en mitja hora, aproximadament, i les flames només van provocar danys materials. L’habitació de l’immoble va quedar totalment calcinada i, per sort, no va haver-hi ferits.

Crema una xemeneia en un immoble de l'Arbolí

Durant el primer dia de l'any, els veïns de l'Arbolí, a la comarca del Baix Camp, també van endur-se un ensurt. Al voltant de les onze de la nit, es va desencadenar un incendi a la xemeneia d'un immoble situat a la plaça de la Font. Els Bombers van rebre l'avís a les 23.33 hores i van enviar-hi tres unitats, que van sufocar les flames.

Els Bombers han treballat en l'incendi del cotxe al carrer de la Rasa d'en Solà del Vendrell
Els Bombers, treballant en l'incendi d'un vehicle | Bombers de la Generalitat

 

Cremen dos turismes a Reus

Dos turismes van cremar al terme municipal de Reus durant l'últim cap de setmana del 2018. El dissabte 29 de desembre, al voltant de les onze de la nit, els serveis d'emergència van ser alertats sobre un cotxe que cremava a la carretera TV-7211. Els Bombers de la Generalitat van sufocar l'incendi, tot i que el vehicle va quedar totalment calcinat.

Durant la matinada de diumenge, 30 de desembre, un altre automòbil es va incendiar al camí de la Pedra Estela, al barri Montserrat de Reus. El cotxe va cremar completament i els Bombers van enviar-hi una dotació. Cap dels incidents va provocar ferits.