Els Pets anuncien una nova data al Teatre Fortuny de Reus

El trio de Constantí ha exhaurit gairebé les entrades pel 8 de març i farà una nova actuació en el mateix escenari, l'endemà

A les 12.19 hores, com en la cançó 'La vida és molt avorrida sense el teu cos' del seu nou disc 'Som', Els Pets han posat a la venda aquest dimecres, 28 de novembre, les entrades pel que serà el seu segon concert a la demarcació de Tarragona, concretament, el 9 de març al Teatre Fortuny a Reus. Aquesta actuació serà un dia després de la ja programada en el teatre reusenc, el 8 de març, concert el qual compta amb pràcticament la totalitat de les entrades exhaurides.

Els Pets, al Teatre Fortuny de Reus el 9 de març 

Fa poc més d'un mes que va sortir a la venda el nou disc d'Els Pets. El passat 19 d'octubre, sortia a la llum 'Som', el nou disc del conjunt de Constantí. Així doncs, després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, tornen als escenaris amb molta força i amb una escenografia i posada en escena acurada. 

La nova gira d'Els Pets començarà amb una preestrena a la Sala Mirona de Salt, el 14 de desembre, i amb l'estrena oficial al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el 16 de desembre, amb les entrades exhaurides. Aquest no és l'únic concert que s'està a punt de quedar sense entrades. El Teatre Fortuny està a punt de posar el cartell de "sold out" pel concert del 8 de març i, per aquest motiu, s'ha programat una nova actuació pel pròxim dissabte, 9 de març, és a dir, l'endemà, perquè tothom qui vulgui pugui veure Els Pets en directe a Reus.

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu. En aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal. Un directe exclusiu amb un nombre més reduït d'actuacions al que ens tenien acostumats. Així doncs, l'afany de proposar un directe nou, amb una nova formació i una connexió més estreta amb el públic farà que, veure Els Pets, sigui un esdeveniment molt especial. 

Els Pets faran una segona actuació al Teatre Fortuny de Reus el 9 de març
Els Pets faran una segona actuació al Teatre Fortuny de Reus el 9 de març | Judit Sabaté