Les millors imatges de la Guerra de Confeti del Carnaval de Reus 2020

Reus també fa el pas i cancel·la els actes principals del Carnaval 2021

L'emergència sanitària ja ha fet que els principals carnavals de la demarcació s'hagin suspès

És un degoteig constant. La pandèmia està fent caure un per un tots els grans actes multitudinaris que cada any ens marquen el calendari i malgrat que encara està a mesos vista, el Carnaval ha estat un dels primers a ser sacrificat per les seves característiques que contrasten amb les mesures que s'han de seguir per intentar acabar amb el coronavirus

Tots els grans carnavals de la demarcació de Tarragona ja han anat anunciant la seva suspensió i el de Reus era un dels que encara faltava per prendre la decisió. Finalment, segons ha avançat ReusDigital, aquest dimarts 27 d'octubre la Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval  (FRAC) es va reunir i va decidir fer el pas: el Carnaval de Reus 2021 també queda suspès.

Des de la FRAC, l'organitzadora de la gran majoria dels actes carnavalescs a la ciutat, s'ha decidit cancel·lar els actes principals i multitudinaris com son les rues o els actes que es realitzen per donar la benvinguda al rei Carnestoltes. Així i tot, des de l'associació volen estudiar fórmules que permetin que l'esperit carnavalesc es pugui respirar a la ciutat de Reus, i per això s'intentarà mantenir alguns dels actes simbòlics com la tradicional disfressada dels monuments i estàtues de la capital del Baix Camp, el concurs del cartell del Carnaval 2021, l'exposició de cartells antics del Carnaval reusenc o el carro mortuori.

Fa tot just vint dies el Carnaval més emblemàtic de la demarcació, precisament el de Tarragona, anunciava també la seva suspensió, malgrat que també espera definir alguns actes simbòlics per mantenir l'esperit de la festa. El degoteig de cancel·lacions, però, va començar molt abans amb alguns municipis del Baix Gaià, com Roda de Berà. Tot just aquest dimarts, Montblanc també confirmava que no celebraria aquesta festivitat, i al Baix Penedès la majoria dels pobles també ja han anunciat que no el celebraran a causa de la Covid-19.