Assalten amb una arma blanca la perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus

L'individu va amenaçar la dependenta amb una navalla i es va endur la recaptació

A la perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus es va produïr ahir, dimecres 14 de novembre,  un robatori amb intimidació per una arma blanca. Els fets van passar a les vuit del vespre de dimecres, quan un individu va entrar a la botiga de productes d'higiene i va amenaçar a la dependenta amb una navalla. Seguidament es va produir el robatori on es va emportar els diners de la caixa registradora, els quals segons confirma la dependenta a TarragonaDigital, no era una gran quantitat.

L'individu va amenaçar a la dependenta amb una navalla

La persona que va entrar a robar va amenaçar a la treballadora que estava en aquell moment amb un objecte ponxegut, i va obligar a fer que obris la caixa registradora per obtenir els diners. La dependenta no va patir cap agressió física, ja que va ser un robatori amb intimidació amb una navalla. Posteriorment es va procedir a fer la denúncia del robatori i els agents dels Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació del cas. Els  testimonis del succés van donar tots els detalls de la persona en qüestió. L'individu duia un passamuntanyes quan va procedir a dur a terme el robatori.

Dues persones roben a la recepció de l'Hotel Gaudí

El passat diumenge, 11 de novembre, dues persones van entrar a robar a la recepció de l'Hotel Gaudí  de Reus. Els fets, concretament, van passar a un quart d'onze de la nit del cap de setmana. Segons han pogut confirmar treballadors de l'hotel Gaudí de Reus, els homes, els quals  se'ls hi veia el rostre quan van entrar, van irrompre en aquest establiment situat al Raval de Robuster. Posteriorment van amenaçar la recepcionista, i van endur-se més de 300 euros en efectiu, que és la quantitat que hi havia a la caixa registradora en aquell moment.

Els dos individus autors del robatori van marxar del lloc dels fets i, posteriroment des de l'hotel es va procedir a avisar als cossos de seguretat. Els agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus els van buscar per la zona, sense èxit.