Responsables de l'Ajuntament i de Torrons Vicens al Fossar Vell, durant la presentació del torró

Reus ja té el seu propi torró, fet amb dos ingredients locals

Torrons Vicens l'ha presentat com una mostra del seu compromís amb la ciutat

Aquestes festes de Nadal, la ciutat de Reus les viurà amb un torró propi. Torrons Vicens ha presentat, aquest dimecres, una de les novetats que treu enguany al mercat: el Torró de Reus. L'empresa, propietat també d'Almendrina, ha volgut estrenar, així, el seu primer Nadal a la ciutat.

Es tracta d'un torró basat en el Menjar Blanc i l'avellana per donar-li un gust autènticament reusenc. L'essència del postre l'aporta el cremós de llet d'ametlla Almendrina al qual s'ha afegit canyella. La segona pota de la recepta del torró és l'avellana, que en aquest cas s'hi posa torrada, i de la Denominació d'Origen Protegida Avellana de Reus.

Aquesta novetat nadalenca s'ha presentat aquest dimecres al Fossar Vell. Àngel Velasco Pérez i Àngel Velasco Herrero, propietaris del grup Torrons Vicens, i per tant també d'Almendrina, han mostrat al públic el nou torró acompanyats de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, del regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, i de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.

Torrons Vicens vol arrelar a Reus

Torrons Vicens va comprar ara fa un any la planta reusenca de Productos Klam on es feia Almendrina. L'operació, segons expliquen des de llavors els responsables de la marca, venia lligada a una estratègia d'empresa que tenia Reus com a espai important. De fet, a la planta de la capital del Baix Camp s'hi han traslladat dues línies de producció de torrons.

A més, la companyia vol rellançar la marca Almendrina, tant per si sola com lligada a productes de Torrons Vicens. N'és un exemple la parada que ja han obert al Mercat Central de Reus. Un establiment que, tot i haver-se posat en marxa per la campanya de Nadal, podria quedar-se de manera estable a l'equipament comercial.

Es tracta de la primera botiga que el grup Torrons Vicens obre a la ciutat, i on es poden comprar torrons, xocolata i altres productes de la marca de dolços, com els mateixos productes d'Almendrina. S'ha ubicat just a l'entrada del Mercat pel carrer de Sardà i Cailà, a la part que toca a l'església de Sant Joan.