Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 24 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimecres, 24 de febrer de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb el preocupant augment de la violència masclista arran del confinament, acompanyat de les dades de l’últim balanç diari facilitat pel Departament de Salut. El premi a l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, guardonat pel seu projecte inclusiu i innovador; la continuïtat dels desnonaments a Reus, tot i l’excepcionalitat de la pandèmia, o l’espectacular accident d’ahir dimarts a l’AP-7, a Creixell, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la voluntat de l’Ajuntament de Reus d’implantar un sistema públic de bicicleta compartida, tot signant un conveni amb Girona per tal de conèixer-ne el model. El positiu balanç dels tres primers mesos de funcionament de la mesquita de Sant Pere i Sant Pau, l’efecte de la vacuna a les residències de gent gran o la detenció ahir del cupaire Edgar Fernández, altres temes en portada.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 24 de febrer de 2021

Diari Més, 24 de febrer de 2021