Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 5 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimecres, 5 de maig de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la caiguda del tancament perimetral i el toc de queda a Catalunya, unes modificacions que entraran en vigor a partir del pròxim 9 de maig. El rotatiu també es fa ressò de la imminent vacunació de les persones d’entre 50 i 59 anys, a partir del dia 10, i recull les últimes dades Covid-19 a la demarcació, que reporten tres noves defuncions. El pla de reactivació econòmica de Tarragona, amb una injecció de 42 milions d’euros; les tasques de conservació d’una volta del circ romà, que serà accessible a la ciutadania o la victòria d’Isabel Díaz Ayuso a les eleccions madrilenyes, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la represa dels assajos de la canalla castellera a Tarragona, en grups de vint persones i respectant totes les mesures per evitar contagis. L’eliminació del confinament perimetral i el toc de queda anunciat pel Govern ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb els «vigilants veïnals» de Sant Pere i Sant Pau, els incendis de contenidors a Mas Iglesias, a Reus, o el pla de recuperació tarragoní, entre d’altres notícies.

Diari de Tarragona, 5 de maig de 2021

Diari Més, 5 de maig de 2021