Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 5 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora, per fi és divendres! Encetem aquest divendres, 5 de març, repassant, com cada matí, les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.


Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l'ampliació dels horaris de la restauració a partir de dilluns i les noves mesures anunciades pel Procicat; la perforació de l'últim tram del túnel de Lilla, que es va fer aquest dijous amb la presència del ministre Ábalos; la presentació del pla estratègic de l'AEQT per prioritzar la seguretat i la sostenibilitat; la troballa d'una 'fàbrica' de marihuana en un xalet de luxe a Roda de Berà, o que el soterrament de la línia d'alta tensió d'El Pinar de Reus fa una dècada que està aturat.

Per la seva banda, ‘Diari Més’ també arrenca el dia amb les noves mesures anunciades pel Procicat i que entraran en vigor dilluns vinent, amb una ampliació dels horaris a la restauració. També destaca la perforació del darrer tram del túnel de Lilla, i la caiguda de denúncies per delictes sexuals al Tarragonès.

Com cada divendres, surt el setmanari Nova Conca, que avui destaca en portada la unió de les dues boques del túnel del Lilla, que es va fer aquest dijous. També apunta que ha baixat el ritme de vacunació a la comarca per la manca de vaccins, la pujada de l'atur el mes de febrer, i que a Montblanc s'exposaran els misteris de Setmana Santa al carrer davant la suspensió de la processó de Divendres Sant.

Diari de Tarragona

Més Tarragona

Nova Conca