Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Accident múltiple a la carretera T-344: cinc vehicles i sis ferits greus

La col·lisió múltiple ha succeït a Amposta i la carretera ha estat tallada en ambdós sentits

La xarxa viària interurbana de Catalunya ha viscut un nou incident on hi ha hagut persones ferides. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), cinc turismes s'han vist implicats en una topada a la carretera T-344, al seu pas per la localitat d'Amposta

En aquesta topada a la comarca del Montsià, hi ha hagut sis persones que han resultat ferides de diverses consideracions. Amb motiu de l'accident, la carretera s'ha tallat a la circulació en ambdós sentits.

Sis ferits en un accident a la T-344

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'accident a un quart menys cinc de dues de la tarda d'aquest divendres. S'alertava d'una topada on s'han vist involucrats cinc turismes al punt quilomètric 2 de la carretera T-344.

Segons informa Trànsit, en un primer moment hi ha hagut un xoc frontal entre dos cotxes. En conseqüència d'aquest incident, s'ha produït un encalçament amb tres turismes més. 

Arran de l'avís al 112, els Mossos d'Esquadra han activat sis patrulles; els Bombers de la Generalitat han desplaçat tres dotacions; i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi han anat amb cinc ambulàncies. 

Segons les informacions del SEM, de resultes de la col·lisió múltiple, hi ha hagut sis persones ferides. Dues d'elles està en estat menys greu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; tres traslladades en estat lleu a l'Hospital Comarcal d'Amposta i una alta in situ.