La Guàrdia Urbana de Reus fent un control nocturn

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca 47 actes per saltar-se mesures de la Covid-19 la nit de dissabte

Els motius han estat no portar mascareta a la via pública o incomplir el confinament nocturn

Nou cap de setmana mogut a la ciutat de Reus. La Guàrdia Urbana de Reus, la nit de dissabte a diumenge, ha fet diversos controls per evitar la propagació de la pandèmia. En total, s'han aixecat 47 actes per saltar-se alguna de les mesures.

Per no portar mascareta  a la via pública, la policia reusenca ha aixecat 12 actes, mentre que per incomplir el confinament nocturn i estar al carrer sense justificació entre les 22 i les 6 hores, se n'han aixecat 35.

Precinten la discoteca Classix

El dissabte, el local de restauració i oci nocturn 'Classix' va ser protagonista d'un nou incident al seu interior. La Guàrdia Urbana de Reus va aixecar una acta a l'establiment i, després, precintar per trobar-hi al seu interior vint persones sense mascareta, fumant i bevent. 

El local, però, va defensar-se explicant que no haurien tancat a dos quarts de quatre, ja que alguns clients van arribar més tard de l'hora límit. Alguns veïns de la zona, en veure que entrava gent fora d'horari, va alertar  la policia reusenca.

El resultat de la infracció va anar més enllà i se'ls va denunciar per incomplir les mesures sanitàries contra la pandèmia, a més de diligències per desobediència greu al propietari del local per l'incompliment reiterat.