Imatge d'una cinta del 112

Una amiga de la víctima de l'assassinat de Tarragona: «Un atac de gelosia»

Un rumor que és al carrer i la policia continua treballant per esclarir els fets

La matinada d'aquest passat dissabte no tindrà bon record a Tarragona. El carrer Reding va ser escenari d'un assassinat a trets al voltant de dos quarts de dues de la matinada. Un home disparava diversos trets a un altre que estava en un balcó.

Posteriorment, fugia del lloc del crim, però durava poc. En posar fi a la vida de l'individu, es va dirigir cap a l'estació de trens de la ciutat. Tot i això, els Mossos d'Esquadra van començar la recerca van localitzar al presumpte homicida al carrer Orosi, ben a prop de l'estació.

Els agents volien identificar l'individu. Aquest, en veure's acorralat per la policia, es llevava la vida amb la mateixa arma que havia fet servir per l'assassinat.

Els cossos policials van iniciar una investigació arran d'aquest incident i ja s'avançava que el mòbil del crim seria una qüestió sentimental. Aquest dilluns, 'El programa de Ana Rosa' ha explicat la versió d'una amiga de la víctima, qui assenyala en la mateixa direcció del motiu de l'assassinat. 

Segons explica el programa de Telecinco, la víctima de 49 anys estava al balcó amb la seva parella, quan el jove de 23 anys el va disparar. Així mateix, afegeix, que la policia té tota la informació i ha trobat la relació entre tots dos: un local on hi ha armes i munició.

«Un atac de gelosia»

Els motius que van portar a l'autor cometre l'homicidi se'l va endur amb ell en llevar-se la vida. Tot i això, ja s'assenyalava hores després de l'incident la primera hipòtesi que portava a l'individu matar-ne a un altre.

Aquest, sense ser confirmat pels cossos policials, era per una qüestió sentimental. Les declaracions d'una amiga i veïna de la víctima a 'El programa de Ana Rosa' també han seguit aquesta línia argumental del mòbil dels fets. 

En aquest sentit, explica que circula el rumor que l'agressor podria haver disparat a la víctima per un atac de gelosia. També explica que l'home era «molt bona persona» i tenia una relació amb una dona més jove que ell, amb dues filles. 

Tot i les hipòtesis que circulen, la policia continua amb la investigació per acabar d'esclarir els fets que han succeït al carrer Reding de Tarragona.